Libnet.ro
UNICEF

13:00

Novak Djokovic - Andy Murray 7-6(5), 6-7(4), 6-3, 6-0/ Nole, titlul cu numarul cinci de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 Novak Djokovic - Andy Murray 7-6(5), 6-7(4), 6-3, 6-0/ Nole, titlul cu numarul cinci de la Australian Open

Novak Djokovic a avut nervii mai tari si l-a invins pe Andy Murray in finala turneului de la Melbourne 7-6, 6-7, 6-3, 6-0), sarbul trecandu-si in cont succesul cu numarul cinci de la Australian Open. In urma acestei victorii, Nole devine jucatorul din era Open cu cele mai multe titluri la Antipozi i-a depasit pe Andre Agassi si Roger Federer - ambii cu cate patru). Meciul a durat trei ore si 39 de minute. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P). continuă pe Hotnews

LIVE, Finala de la Australian Open, Novak Djokovic - Andy Murray

Apasati pentru detalii in timp real despre finala masculina a turneului Australian Open intre Novak Djokovic si Andy Murray.

Novak Djokovic castiga Australian Open

Novak Djokovic a castigat duminica finala de la Australian Open in fata luiAndy Murray, un meci de patru seturi in care sarbul a rezistat mai bine din punct de vedere fizic.

Australian Open 2015: Novak Djokovic a castigat primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o finala cu Andy Murray

Australian Open 2015. Liderul mondial Novak Djokovici a castigat primul Grand Slam al anului dupa ce l-a invins, in finala de la Melbourne, pe britanicul Andy Murray, al saselea favorit, cu scorul de 7-6 7/5), 6-7 4/7), 6-3, 6-0.

Indemnul lui Djokovic pentru Murray: Sa faci cat mai multi copii

Discursul de invingator al lui Novak Djokovic de la Australian Open a inceput cu o fraza pe care nu o auzi in fiecare zi, adresata lui Andy Murray.

Australian Open 2015. Novak Djokovici, finala cu Andy Murray

Dupa ce britanicul Andy Murray a trecut in semifinale de cehul Tomas Berdych, sarbul Novak Djokovici si-a luat si el biletele pentru ultimul act de la Australian Open, cu succesul, dupa un meci disputat, in fata elvetianului Warwrinka.

Novak Djokovic a castigat turneul Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, a castigat duminica turneul Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, informeaza Agerpres. Djokovic l-a invins in finala pe britanicul Andy.

Novak Djokovic castiga Australian Open

Novak Djokovic a castigat duminica finala de la Australian Open in fata luiAndy Murray, un meci de patru seturi in care sarbul a rezistat mai bine din punct de vedere fizic.

Tensiune extrema la prima semifinala masculina de la Australian Open: Andy Murray, surprins injurand. Tomas Berdych arunca priviri nimicitoare (VIDEO)

Tensiunea a atins cote maxime in timpul primei semifinale de pe tabloul masculin de la Australian Open, disputata de Andy Murray si Tomas Berdych si incheiata cu victoria britanicului, potrivit gsp. ro. Calificat.

Andy Murray, primul finalist de la Australian Open

Andy Murray s-a calificat joi in finala de la Australian Open, dupa ce l-a invins in patru seturi pe Tomas Berdych.

VIDEO Andy Murray, in finala la Australian Open dupa un meci tensionat cu Tomas Berdych. Scotianul si prietena sa au injurat printre dinti

Andy Murray s-a calificat in finala Australian Open, dupa o victorie in patru seturi in fata cehului Tomas Berdych. Meciul nu a fost lipsit de momente tensionate intre cei doi jucatori.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3277 seconds )