Libnet.ro
UNICEF

07:00

Tensiune extrema la prima semifinala masculina de la Australian Open: Andy Murray, surprins injurand. Tomas Berdych arunca priviri nimicitoare (VIDEO)

B1 B1,
Tensiune extrema la prima semifinala masculina de la Australian Open: Andy Murray, surprins injurand. Tomas Berdych arunca priviri nimicitoare (VIDEO)

Tensiunea a atins cote maxime in timpul primei semifinale de pe tabloul masculin de la Australian Open, disputata de Andy Murray si Tomas Berdych si incheiata cu victoria britanicului, potrivit gsp. ro. Calificat. continuă pe B1

Australian Open: Andy Murray s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Tomas Berdych

Andy Murray, cap de serie numarul 6, l-a invins miercuri in semifinala pe Tomas Berdych, cap de serie numarul 7, scor 6-7 6-0 6-2 7-5, si s-a calificat in finala turneului Australian Open.

Australian Open: Andy Murray, in semifinale dupa ce l-a invins pe Nick Kyrgios

Andy Murray cap de serie numarul sase) a obtinut, marti, calificarea in semifinalele de la Australian Open, dupa ce l-a invins, in trei seturi, pe Nick Kyrgios, numarul 53 ATP. A fost 6-3, 7-65), 6-3 pentru Murray.

Andy Murray, primul finalist de la Australian Open

Andy Murray s-a calificat joi in finala de la Australian Open, dupa ce l-a invins in patru seturi pe Tomas Berdych.

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer s-a calificat in semifinala de dublu a Australian Open

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, cap de serie nr. 6, s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu din cadrul turneului Australian Open, relateaza Agerpres. Cei doi au reusit.

Finala perfecta in turneul feminin de la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi. O americanca s-a calificat din cealalta semifinala.

Maria Sharapova s-a calificat in a patra finala din cariera la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi.

Australian Open 2015. Djokovic - Wawrinka, meciul care poate da campionul. Cand se joaca semifinalele

Australian Open 2015. Novak Djokovic, cap de serie numarul 1 si Stan Wawrinka, al patrulea favorit, se vor intalni in semifinalele turneului de Grand Slam. Prima semifinala va avea loc joi, 29 ianuarie.

Australian Open 2015. Femeile din spatele succesului lui Andy Murray: antrenoarea, mama si logodnica

Andy Murray s-a calificat in semifinalele Australian Open, sub privirile mamei, logodnicei si a antrenorului Amelie Mauresmo. Scotianul e primul tenismen de top care a ales sa fie antrenat de o femeie.

Andy Murray s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce a trecut de pustiul minune al gazdelor

Andy Murray, cap de serie numarul sase, s-a calificat in semifinalele Australian Open 2015 dupa ce l-a invins in trei seturi pe favoritul gazdelor Nick Kyrgios, revelatia acestui turne.

Australian Open 2015. Live Text Halep - Makarova: ora 02.00. Sanse la o semifinala

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, a treia favorita, joaca, marti, de la ora 2. 00 ora Romaniei), in sferturile turneului de Grand Slam, impotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )