Libnet.ro
UNICEF

11:30

Australian Open: Andy Murray s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Tomas Berdych

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Andy Murray s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Tomas Berdych

Andy Murray, cap de serie numarul 6, l-a invins miercuri in semifinala pe Tomas Berdych, cap de serie numarul 7, scor 6-7 6-0 6-2 7-5, si s-a calificat in finala turneului Australian Open. continuă pe Hotnews

Tensiune extrema la prima semifinala masculina de la Australian Open: Andy Murray, surprins injurand. Tomas Berdych arunca priviri nimicitoare (VIDEO)

Tensiunea a atins cote maxime in timpul primei semifinale de pe tabloul masculin de la Australian Open, disputata de Andy Murray si Tomas Berdych si incheiata cu victoria britanicului, potrivit gsp. ro. Calificat.

Australian Open: Andy Murray, in semifinale dupa ce l-a invins pe Nick Kyrgios

Andy Murray cap de serie numarul sase) a obtinut, marti, calificarea in semifinalele de la Australian Open, dupa ce l-a invins, in trei seturi, pe Nick Kyrgios, numarul 53 ATP. A fost 6-3, 7-65), 6-3 pentru Murray.

Andy Murray, primul finalist de la Australian Open

Andy Murray s-a calificat joi in finala de la Australian Open, dupa ce l-a invins in patru seturi pe Tomas Berdych.

Andy Murray s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce a trecut de pustiul minune al gazdelor

Andy Murray, cap de serie numarul sase, s-a calificat in semifinalele Australian Open 2015 dupa ce l-a invins in trei seturi pe favoritul gazdelor Nick Kyrgios, revelatia acestui turne.

Australian Open Maria Sharapova s-a calificat in finala turneului de tenis de la Melbourne

Jucatoarea de tenis din Rusia Maria Sharapova, numarul 2 mondial, s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open invingand-o la Melbourne pe compatrioata sa Ekaterina Makarova, numarul 11 mondial, in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-2.

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne

Australian Open 2015. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o partida care a durat o ora si noua minute.

Finala perfecta in turneul feminin de la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi. O americanca s-a calificat din cealalta semifinala.

Maria Sharapova s-a calificat in a patra finala din cariera la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi.

Australian Open, dublu masculin: Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in sferturi si vor fi adversari

Perechile Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, si Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie, cap de serie numarul 14) s-au calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu masculin din cadrul Australian Open.

Australian Open: Stanislas Wawrinka, ultimul castigator, s-a calificat in semifinale

Stanislas Wawrinka cap de serie numarul patru) a reusit, miercuri, sa se califice in penultimul act de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Elvetianul l-a depasit in trei seturi pe Kei Nishikori.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )