Libnet.ro
UNICEF

11:00

Australian Open Maria Sharapova s-a calificat in finala turneului de tenis de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open Maria Sharapova s-a calificat in finala turneului de tenis de la Melbourne

Jucatoarea de tenis din Rusia Maria Sharapova, numarul 2 mondial, s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open invingand-o la Melbourne pe compatrioata sa Ekaterina Makarova, numarul 11 mondial, in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-2. continuă pe Hotnews

Maria Sharapova s-a calificat in a patra finala din cariera la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi.

Finala perfecta in turneul feminin de la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi. O americanca s-a calificat din cealalta semifinala.

Maria Sharapova, surprinsa de eliminarea Simonei Halep: Ma asteptam sa castige

Maria Sharapova isi facuse deja calculele pentru o reintalnire cu Simona Halep la cel mai inalt nivel in semifinalele de la Australian Open, iar rusoaica s-a aratat surprinsa de eliminarea suferita de jucatoarea noastra.

Australian Open 2015: Maria Sarapova s-a calificat in finala feminina, dupa ce a invins-o pe Makarova, scor 6-3, 6-2

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, numarul 2 mondial, s-a calificat in finala feminina de la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-3, 6-2, pe compatrioata Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

Australian Open: Andy Murray s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Tomas Berdych

Andy Murray, cap de serie numarul 6, l-a invins miercuri in semifinala pe Tomas Berdych, cap de serie numarul 7, scor 6-7 6-0 6-2 7-5, si s-a calificat in finala turneului Australian Open.

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne

Australian Open 2015. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o partida care a durat o ora si noua minute.

Australian Open, dublu masculin: Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in sferturi si vor fi adversari

Perechile Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, si Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie, cap de serie numarul 14) s-au calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu masculin din cadrul Australian Open.

Australian Open: Stanislas Wawrinka, ultimul castigator, s-a calificat in semifinale

Stanislas Wawrinka cap de serie numarul patru) a reusit, miercuri, sa se califice in penultimul act de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Elvetianul l-a depasit in trei seturi pe Kei Nishikori.

Horia Tecau ajunge in semifinalele de dublu la Australian Open

Jucatorul roman Horia Tecau s-a calificat miercuri dimineata in semifinalele probei de dublu de la Australian Open.

Australian Open 2015: PerecheaTecau/Rojer a ratat calificarea in finala

Perechea Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a ratat calificarea in finala probei masculine de dublu la turneul Australian Open, joi, dupa ce a fost invinsa cu 6-4, 3-6, 6-3 in semifinale de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, precizeaza Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )