Libnet.ro
UNICEF

11:00

Maria Sharapova s-a calificat in a patra finala din cariera la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Maria Sharapova s-a calificat in a patra finala din cariera la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi. continuă pe Online Sport

Australian Open Maria Sharapova s-a calificat in finala turneului de tenis de la Melbourne

Jucatoarea de tenis din Rusia Maria Sharapova, numarul 2 mondial, s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open invingand-o la Melbourne pe compatrioata sa Ekaterina Makarova, numarul 11 mondial, in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-2.

Finala perfecta in turneul feminin de la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi. O americanca s-a calificat din cealalta semifinala.

Australian Open 2015: Maria Sarapova s-a calificat in finala feminina, dupa ce a invins-o pe Makarova, scor 6-3, 6-2

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, numarul 2 mondial, s-a calificat in finala feminina de la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-3, 6-2, pe compatrioata Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

Australian Open: Serena Williams vs Madison Keys si Ekaterina Makarova vs Maria Sharapova in semifinale

Serena Williams cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in semfinalele de la Australian Open, faza a competitiei unde o va intalni pe Madison Keys SUA). In cealalta partida se vor duela Maria Sharapova si Ekaterina Makarova sportiva care a invins-o pe Simona Halep). In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Serena Williams si Maria Sharapova o lasa in urma pe Simona Halep

Simona Halep se apropiase la finalul anului 2014 de Serena Williams si Maria Sharapova in clasamentul WTA, insa eliminarea destul de precoce de la Australian Open, dublata de calificarea adversarelor sale in finala turneului duce ca diferentele sa se mareasca substantial.

Maria Sharapova, surprinsa de eliminarea Simonei Halep: Ma asteptam sa castige

Maria Sharapova isi facuse deja calculele pentru o reintalnire cu Simona Halep la cel mai inalt nivel in semifinalele de la Australian Open, iar rusoaica s-a aratat surprinsa de eliminarea suferita de jucatoarea noastra.

VIDEO Australian Open: Serena Williams joaca finala cu Maria Sharapova

Serena Williams, numarul 1 mondial, va juca finala turnelului de la Melbourne cu Maria Sarapova, locul 2 mondial, dupa ce a invins-o joi in semifinale pe Madison Keys, scor 7-6 5), 6-2. Serena Williams va juca sambata a 23-a sa finala la un turneu de Grand Slam si a sasea la Melbourne. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Maria Sarapova a invins-o pe Ekaterina Makarova si s-a calificat in finala la Australian Open

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala la Australian Open, dupa ce a trecut in semifinale de compatrioata sa, Ekaterina Makarova, a zecea favorita, scor 6-3,.

Coreea de Sud s-a calificat in finala Cupei Asiei, dupa 27 de ani

Echipa nationala a Coreei de Sud s-a calificat in finala Cupei Asiei, dupa o pauza de 27 de ani. Sud-coreenii au invins cu scorul de 2-0 1-0), reprezentativa Irakului, in semifinale, si spera ca in finala de.

Australian Open 2015: Andi Murray s-a calificat in finala, dupa ce a trecut de Berdych

Britanicul Andy Murray, cap de serie numarul 6, s-a calificat in finala Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de al 7-lea favorit al competitiei, cehul Thomas Berdych.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )