Libnet.ro
UNICEF

11:30

Finala perfecta in turneul feminin de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Finala perfecta in turneul feminin de la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi. O americanca s-a calificat din cealalta semifinala. continuă pe Online Sport

Australian Open 2015: Maria Sarapova s-a calificat in finala feminina, dupa ce a invins-o pe Makarova, scor 6-3, 6-2

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, numarul 2 mondial, s-a calificat in finala feminina de la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-3, 6-2, pe compatrioata Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

Maria Sharapova s-a calificat in a patra finala din cariera la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi.

Serena Williams si Maria Sarapova vor juca in finala feminina de la Australian Open (VIDEO)

Americanca Serena Williams si rusoaica Maria Sarapova, vor disputa finala editiei 2015 a Australian Open, informeaza Agerpres. Serena Williams, numarul unu mondial, a dispus cu 7-6 7/5), 6-2, de compatrioata sa.

Australian Open 2015. Maria Sarapova, calificata in semifinale dupa victoria in fata lui Eugenie Bouchard. Urmatoarea adversara, Ekaterina Makarova

Australian Open 2015. Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, a invins-o, marti dimineata, cu scorul de 6-3, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului de Grand Slam Australian Open.

Australian Open 2015: Maria Sarapova, calificata in semifinale

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a calificat in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva canadiana Eugenie Bouuchard, locul 7 WTA .

VIDEO Australian Open: Serena Williams joaca finala cu Maria Sarapova

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, va juca finala turnelului de la Melbourne cu rusoaica Maria Sarapova, locul 2 mondial, dupa ce a invins-o joi in semifinale pe sportiva Madison Keys, scor 7-6 5), 6-2. Serena Williams va juca sambata a 23-a sa finala la un turneu de Grand Slam si a sasea la Melbourne. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Australian Open 2015. Simona Halep rateaza calificarea in semifinale. Makarova a invins-o pe romanca usor, 6-4, 6-0

Simona Halep a fost invinsa, marti dimineata, de Ekaterina Makarova, in sferturile de finala de la Australian Open. Rusoaica a trecut de romanca in doar doua, 6-4, 6-0, urmand a juca in semifinale cu castigatoarea din meciul Eugenie Bouchard - Maria Sarapova.

Australian Open 2015. Halep rateaza calificarea in semifinale. Makarova a invins-o pe romanca usor, 6-4, 6-0

Simona Halep a fost invinsa, marti dimineata, de Ekaterina Makarova, in sferturile de finala de la Australian Open. Rusoaica a trecut de romanca in doua seturi, 6-4, 6-0, urmand a juca in semifinale cu castigatoarea din meciul Eugenie Bouchard - Maria Sarapova.

Australian Open 2015. Finala de vis: Serena Williams versus Maria Sarapova. Rusoaica n-a mai castigat din 2004 un meci contra Serenei

Primele doua jucatoare ale lumii, Serena Williams si Maria Sarapova, isi vor disputa trofeul Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Australian Open 2015. Simona Halep e invincibila in 2015: 9 meciuri, 9 victorii! La orizont apare Maria Sarapova

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open si are un palmares impecabil in 2015: 9-0 la meciuri, 18-1 la seturi. Pentru un loc in semifinale, jucatoarea noastra se va lupta cu rusoaica Ekaterina Makarova, dupa care ar putea da peste Sarapova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )