Libnet.ro
UNICEF

23:30

LIVE, Finala de la Australian Open, Novak Djokovic - Andy Murray

Online Sport Online Sport,
LIVE, Finala de la Australian Open, Novak Djokovic - Andy Murray

Apasati pentru detalii in timp real despre finala masculina a turneului Australian Open intre Novak Djokovic si Andy Murray. continuă pe Online Sport

Novak Djokovic castiga Australian Open

Novak Djokovic a castigat duminica finala de la Australian Open in fata luiAndy Murray, un meci de patru seturi in care sarbul a rezistat mai bine din punct de vedere fizic.

Novak Djokovic - Andy Murray 7-6(5), 6-7(4), 6-3, 6-0/ Nole, titlul cu numarul cinci de la Australian Open

Novak Djokovic a avut nervii mai tari si l-a invins pe Andy Murray in finala turneului de la Melbourne 7-6, 6-7, 6-3, 6-0), sarbul trecandu-si in cont succesul cu numarul cinci de la Australian Open. In urma acestei victorii, Nole devine jucatorul din era Open cu cele mai multe titluri la Antipozi i-a depasit pe Andre Agassi si Roger Federer - ambii cu cate patru). Meciul a durat trei ore si 39 de minute. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Australian Open: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in finala de la Australian Open dupa ce l-a invins pe elvetianul Stanislas Wawrinka, detinatorul trofeului, in cinci seturi, scor 7-6 7/1), 3-6, 6-4, 4-6, 6-0. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Novak Djokovic castiga Australian Open

Novak Djokovic a castigat duminica finala de la Australian Open in fata luiAndy Murray, un meci de patru seturi in care sarbul a rezistat mai bine din punct de vedere fizic.

Novak Djokovic il elimina pe Stanislas Wawrinka in semifinale la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic a avut nevoie de cinci seturi pentru a se califica, vineri, intr-o noua finala la Australian Open, la capatul unui meci intens cu Stanislas Wawrinka, detinatorul titlului de la Antipozi.

Novak Djokovici a castigat, in cinci seturi, meciul cu Stanislas Wawrinka si va juca in finala Australian Open

Novak Djokovici l-a invins vineri pe Stanislas Wawrinka intr-un meci decis dupa 5 seturi, scor 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0, calificandu-se astfel in finala turneului Australian Open, informeaza gsp. ro. Dupa un prim.

Serena Williams si Maria Sarapova, in finala Australian Open 2015. Declaratiile celor doua inainte de ultimul act

Serena Williams 1 WTA) si Maria Sarapova 2 WTA) sunt finalistele Australian Open 2015, ultimul act urmand sa se dispute sambata, incepand cu ora 10.

Australian Open 2015. Ce au declarat Djokovici si Murray dupa al cincilea titlul castigat de sarb la Melbourne

Daca pentru Novak Djokovici finala de la Australian Open a fost de-a dreptul epuizanta, pentru Andy Murray duelul cu liderul ATP a reprezentat un bun prilej pentru a progresa.

VIDEO Andy Murray, in finala la Australian Open dupa un meci tensionat cu Tomas Berdych. Scotianul si prietena sa au injurat printre dinti

Andy Murray s-a calificat in finala Australian Open, dupa o victorie in patru seturi in fata cehului Tomas Berdych. Meciul nu a fost lipsit de momente tensionate intre cei doi jucatori.

Novak Djokovic, in finala la Australian Open, dupa victoria contra lui Stan Wawrinka

Sarbul Novak Djokovic, de patru ori castigator al turneului, s-a calificat in finala Australian Open, dupa o victorie in cinci seturi in fata elvetianului Stan Wawrinka, detinatorul trofeului. Djokovic s-a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )