Libnet.ro
UNICEF

22:00

Australian Open: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Stanislas Wawrinka

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in finala de la Australian Open dupa ce l-a invins pe elvetianul Stanislas Wawrinka, detinatorul trofeului, in cinci seturi, scor 7-6 7/1), 3-6, 6-4, 4-6, 6-0. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P). continuă pe Hotnews

Australian Open: Novak Djokovic - Milos Raonic 7-6, 6-4, 6-2/ In deplin control - Sarbul se califica in semifinale

Novak Djokovic principalul favorit al competitiei) a ajuns, miercuri, in faza semifinalelor de la Australian Open, sarbul trecand fara nicio emotie de canadianul Milos Raonic favorit 8). Sarbul s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 6-4, 6-2.

Novak Djokovic completeaza careul de asi de la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de simplu de la Australian, intregind astfel tabloul penultimului act.

Novak Djokovic il elimina pe Stanislas Wawrinka in semifinale la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic a avut nevoie de cinci seturi pentru a se califica, vineri, intr-o noua finala la Australian Open, la capatul unui meci intens cu Stanislas Wawrinka, detinatorul titlului de la Antipozi.

Australian Open 2015. Djokovic - Wawrinka, meciul care poate da campionul. Cand se joaca semifinalele

Australian Open 2015. Novak Djokovic, cap de serie numarul 1 si Stan Wawrinka, al patrulea favorit, se vor intalni in semifinalele turneului de Grand Slam. Prima semifinala va avea loc joi, 29 ianuarie.

Australian Open: Andy Murray s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Tomas Berdych

Andy Murray, cap de serie numarul 6, l-a invins miercuri in semifinala pe Tomas Berdych, cap de serie numarul 7, scor 6-7 6-0 6-2 7-5, si s-a calificat in finala turneului Australian Open.

Australian Open Maria Sharapova s-a calificat in finala turneului de tenis de la Melbourne

Jucatoarea de tenis din Rusia Maria Sharapova, numarul 2 mondial, s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open invingand-o la Melbourne pe compatrioata sa Ekaterina Makarova, numarul 11 mondial, in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-2.

Australian Open 2015. Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne

Australian Open 2015. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o partida care a durat o ora si noua minute.

Australian Open 2015: Serena Williams Maria Sarapova, finala care incepe de la 16-2. Am un palmares groaznic

Primele doua jucatoare ale lumii isi vor disputa sambata dimineata finala Grand Slamului de la Melbourne. Serena n-a mai pierdut un meci cu rusoaica din 2004 si a castigat ultimele 15 meciuri directe .

Finala perfecta in turneul feminin de la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi. O americanca s-a calificat din cealalta semifinala.

Maria Sharapova s-a calificat in a patra finala din cariera la Australian Open

Rusoaica Maria Sharapova a trecut, joi, de conationala ei Ekaterina Makarova in prima semifinala de la Australian Open si va juca pentru a patra oara cu trofeul pe masa in Grand Slam-ul de la Antipozi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )