Libnet.ro
UNICEF

21:30

Novak Djokovic il elimina pe Stanislas Wawrinka in semifinale la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic il elimina pe Stanislas Wawrinka in semifinale la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic a avut nevoie de cinci seturi pentru a se califica, vineri, intr-o noua finala la Australian Open, la capatul unui meci intens cu Stanislas Wawrinka, detinatorul titlului de la Antipozi. continuă pe Online Sport

Serena Williams si Madison Keys merg in semifinale la Australian Open

Serena Williams si Madison Keys au trecut miercuri dimineata de sferturile de finala de la Australian Open si au ajuns in careul de asi al tabloului feminin alaturi de Maria Sharapova si Ekaterina Makarova.

Venus Williams si Madison Keys, in semifinale la Australian Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinale la Australian Open, unde o va intalni pe compatrioata sa Madison Keys, locul 35 WTA, informeaza Mediafax. Serena.

Australian Open: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in finala de la Australian Open dupa ce l-a invins pe elvetianul Stanislas Wawrinka, detinatorul trofeului, in cinci seturi, scor 7-6 7/1), 3-6, 6-4, 4-6, 6-0. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Novak Djokovici a castigat, in cinci seturi, meciul cu Stanislas Wawrinka si va juca in finala Australian Open

Novak Djokovici l-a invins vineri pe Stanislas Wawrinka intr-un meci decis dupa 5 seturi, scor 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0, calificandu-se astfel in finala turneului Australian Open, informeaza gsp. ro. Dupa un prim.

Australian Open: Stanislas Wawrinka, ultimul castigator, s-a calificat in semifinale

Stanislas Wawrinka cap de serie numarul patru) a reusit, miercuri, sa se califice in penultimul act de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Elvetianul l-a depasit in trei seturi pe Kei Nishikori.

Novak Djokovic, in finala la Australian Open, dupa victoria contra lui Stan Wawrinka

Sarbul Novak Djokovic, de patru ori castigator al turneului, s-a calificat in finala Australian Open, dupa o victorie in cinci seturi in fata elvetianului Stan Wawrinka, detinatorul trofeului. Djokovic s-a.

Australian Open 2015. Djokovic - Wawrinka, meciul care poate da campionul. Cand se joaca semifinalele

Australian Open 2015. Novak Djokovic, cap de serie numarul 1 si Stan Wawrinka, al patrulea favorit, se vor intalni in semifinalele turneului de Grand Slam. Prima semifinala va avea loc joi, 29 ianuarie.

Australian Open: Novak Djokovic - Milos Raonic 7-6, 6-4, 6-2/ In deplin control - Sarbul se califica in semifinale

Novak Djokovic principalul favorit al competitiei) a ajuns, miercuri, in faza semifinalelor de la Australian Open, sarbul trecand fara nicio emotie de canadianul Milos Raonic favorit 8). Sarbul s-a impus in trei seturi, scor 7-6, 6-4, 6-2.

Novak Djokovic completeaza careul de asi de la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de simplu de la Australian, intregind astfel tabloul penultimului act.

Australian Open 2015. Novak Djokovici, finala cu Andy Murray

Dupa ce britanicul Andy Murray a trecut in semifinale de cehul Tomas Berdych, sarbul Novak Djokovici si-a luat si el biletele pentru ultimul act de la Australian Open, cu succesul, dupa un meci disputat, in fata elvetianului Warwrinka.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )