Libnet.ro
UNICEF

22:00

Novak Djokovic, in finala la Australian Open, dupa victoria contra lui Stan Wawrinka

Antena3 Antena3,
Novak Djokovic, in finala la Australian Open, dupa victoria contra lui Stan Wawrinka

Sarbul Novak Djokovic, de patru ori castigator al turneului, s-a calificat in finala Australian Open, dupa o victorie in cinci seturi in fata elvetianului Stan Wawrinka, detinatorul trofeului. Djokovic s-a. continuă pe Antena3

VIDEO Andy Murray, in finala la Australian Open dupa un meci tensionat cu Tomas Berdych. Scotianul si prietena sa au injurat printre dinti

Andy Murray s-a calificat in finala Australian Open, dupa o victorie in patru seturi in fata cehului Tomas Berdych. Meciul nu a fost lipsit de momente tensionate intre cei doi jucatori.

Novak Djokovici a castigat, in cinci seturi, meciul cu Stanislas Wawrinka si va juca in finala Australian Open

Novak Djokovici l-a invins vineri pe Stanislas Wawrinka intr-un meci decis dupa 5 seturi, scor 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0, calificandu-se astfel in finala turneului Australian Open, informeaza gsp. ro. Dupa un prim.

Simona Halep eliminata in sferturi la Australian Open dupa un meci de cosmar cu Ekaterina Makarova

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep a parasit Australian Open in faza sferturilor de finala. Favorita certa in meciul cu Ekaterina Makarova prin prisma clasamentului WTA si a rezultatelor din ultimele luni, Halep a intrat extrem de tensionata pe teren si a gresit mult, negasind in acelasi timp raspuns la primul serviciu imbatabil al rusoaicei. Astfel, Halep a cedat in doua seturi, categoric, fara a conduce niciun moment sau a emite vreo pretentie pentru calificarea in semifinale prin cele 31 de erori nefortate. Un meci care s-a incheiat cu un game la zero reusit de rusoaica, aceasta impunandu-se cu un aspru 6-4, 6-0.

Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open dupa o infrangere in fata lui Tomas Berdych

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a fost invins in sferturile de finala la Australian Open, cu scorul de 6-2, 6-0, 7-6 5), de cehul Tomas Berdych, al saptelea favorit al competitiei,.

Serena Williams si Maria Sarapova, in finala Australian Open 2015. Declaratiile celor doua inainte de ultimul act

Serena Williams 1 WTA) si Maria Sarapova 2 WTA) sunt finalistele Australian Open 2015, ultimul act urmand sa se dispute sambata, incepand cu ora 10.

Andy Murray s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce a trecut de pustiul minune al gazdelor

Andy Murray, cap de serie numarul sase, s-a calificat in semifinalele Australian Open 2015 dupa ce l-a invins in trei seturi pe favoritul gazdelor Nick Kyrgios, revelatia acestui turne.

Ce urmeaza pentru Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open

Simona Halep 3 WTA) a parasit Australian Open 2015 in faza sferturilor de finala, insa a vorbit despre programul pe care-l are in continuare.

Rafael Nadal a fost eliminat de Tomas Berdych in sferturile de finala la Australian Open: 6-2, 6-0, 7-6

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a fost invins, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, 7-6 5), de cehul Tomas Berdych, al saptelea favorit al competitiei, in sferturile de finala de la Australian Open, potrivit Mediafax.

Maria Sarapova a invins-o pe Ekaterina Makarova si s-a calificat in finala la Australian Open

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala la Australian Open, dupa ce a trecut in semifinale de compatrioata sa, Ekaterina Makarova, a zecea favorita, scor 6-3,.

Australian Open: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in finala de la Australian Open dupa ce l-a invins pe elvetianul Stanislas Wawrinka, detinatorul trofeului, in cinci seturi, scor 7-6 7/1), 3-6, 6-4, 4-6, 6-0. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2081 seconds )