Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open dupa o infrangere in fata lui Tomas Berdych

B1 B1,
Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open dupa o infrangere in fata lui Tomas Berdych

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a fost invins in sferturile de finala la Australian Open, cu scorul de 6-2, 6-0, 7-6 5), de cehul Tomas Berdych, al saptelea favorit al competitiei,. continuă pe B1

Rafael Nadal a fost eliminat de Tomas Berdych in sferturile de finala la Australian Open: 6-2, 6-0, 7-6

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a fost invins, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, 7-6 5), de cehul Tomas Berdych, al saptelea favorit al competitiei, in sferturile de finala de la Australian Open, potrivit Mediafax.

Irina Begu se opreste in optimi la Australian Open dupa un meci de trei seturi cu Eugenie Bouchard

Jucatoarea Irina Begu a ratat, duminica dimineata, calificarea in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a fost invinsa de a 7-a favorita, canadianca Eugenie Bouchard, in trei seturi, cu 1-6, 7-5, 2-6.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa o victorie categorica in fata Yaninei Wickmayer

Simona Halep s-a calificat, duminica, pentru al doilea an consecutiv in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Yanina Wickmayer din Belgia, cu 6-4, 6-2. In sferturi Halep o intalneste pe Ekaterina Makarova din Rusia.

Simona Halep eliminata in sferturi la Australian Open dupa un meci de cosmar cu Ekaterina Makarova

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep a parasit Australian Open in faza sferturilor de finala. Favorita certa in meciul cu Ekaterina Makarova prin prisma clasamentului WTA si a rezultatelor din ultimele luni, Halep a intrat extrem de tensionata pe teren si a gresit mult, negasind in acelasi timp raspuns la primul serviciu imbatabil al rusoaicei. Astfel, Halep a cedat in doua seturi, categoric, fara a conduce niciun moment sau a emite vreo pretentie pentru calificarea in semifinale prin cele 31 de erori nefortate. Un meci care s-a incheiat cu un game la zero reusit de rusoaica, aceasta impunandu-se cu un aspru 6-4, 6-0.

Andy Murray s-a calificat in semifinalele Australian Open, dupa ce a trecut de pustiul minune al gazdelor

Andy Murray, cap de serie numarul sase, s-a calificat in semifinalele Australian Open 2015 dupa ce l-a invins in trei seturi pe favoritul gazdelor Nick Kyrgios, revelatia acestui turne.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Yanina Wickmayer cu 6-4, 6-2

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al.

Rafael Nadal, invins de Tomas Berdych dupa noua ani

Rafael Nadal a parasit marti dimineata Australian Open, invins de Tomas Berdych, care a pus capat unei serii de 17 meciuri pierdute in fata spaniolului.

Australian Open: Andy Murray, in semifinale dupa ce l-a invins pe Nick Kyrgios

Andy Murray cap de serie numarul sase) a obtinut, marti, calificarea in semifinalele de la Australian Open, dupa ce l-a invins, in trei seturi, pe Nick Kyrgios, numarul 53 ATP. A fost 6-3, 7-65), 6-3 pentru Murray.

Australian Open 2015: Maria Sarapova, calificata in semifinale

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a calificat in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva canadiana Eugenie Bouuchard, locul 7 WTA .

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open

Novak Djokovic, numarul 1 ATP, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce l-a invins pe Gilles Muller, locul 42 ATP, relateaza Mediafax. Tenismanul sarb l-a invins in optimi pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )