Libnet.ro
UNICEF

11:00

Rafael Nadal a fost eliminat de Tomas Berdych in sferturile de finala la Australian Open: 6-2, 6-0, 7-6

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal a fost eliminat de Tomas Berdych in sferturile de finala la Australian Open: 6-2, 6-0, 7-6

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a fost invins, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, 7-6 5), de cehul Tomas Berdych, al saptelea favorit al competitiei, in sferturile de finala de la Australian Open, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal, invins de Tomas Berdych dupa noua ani

Rafael Nadal a parasit marti dimineata Australian Open, invins de Tomas Berdych, care a pus capat unei serii de 17 meciuri pierdute in fata spaniolului.

Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open dupa o infrangere in fata lui Tomas Berdych

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a fost invins in sferturile de finala la Australian Open, cu scorul de 6-2, 6-0, 7-6 5), de cehul Tomas Berdych, al saptelea favorit al competitiei,.

Australian Open: Nadal l-a invins in trei seturi pe gigantul sud-african Kevin Anderson si se pregateste de sfertul de finala cu Tomas Berdych

Spaniolul Rafael Nadal l-a invins duminica dimineata in trei seturi 7-5 6-1 6-4) pe sud-africanul Kevin Anderson si s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open. Nadal, aflat in plina revenire dupa jumatate de an de accidentari si operatia de apendicita, a avut nevoie de doar doua ore pentru a trece de gigantul sud-african 2,03 m, locul 15 ATP).

Australian Open 2015. Berdych a detonat bomba: l-a eliminat pe Rafael Nadal

Tenimenul Thomas Berdych este omul zilei la Australian Open. Cehul l-a eliminat din competitie pe Rafael Nadal, cap de serie nr. 3, pe care l-a invins in minimum de seturi, dupa doua ore si 15 minute de joc.

Unchiul lui Rafael Nadal propune o reforma in tenis

Toni Nadal, unchiul si antrenorul jucatorului spaniol Rafael Nadal, este de parere ca tenisul actual are nevoie de o reforma pentru a nu-si pierde din atractivitate si a pune accentul mai mult pe tehnica si nu pe forta bruta a jucatorilor masivi de serviciu.

VIDEO Real Madrid a castigat cu multa sansa la Cordoba. Ronaldo a fost eliminat, Florin Andone a avut o bara

Real Madrid a castigat cu noroc jocul cu Cordoba, scor 2-1, din etapa a 20-a a primei ligi spaniole. Madrilenii au fost condusi, dar au revenit si au marcat golul victoriei in minutul 89. Atacantul roman Florin Andone, de la gazde, a trimis mingea in bara, in vreme ce Cristiano Ronaldo a fost eliminat pentru ca a lovit un adversar.

Cupa Romaniei la handbal feminin: Au fost trase la sorti sferturile de finala

Cupa Romaniei la handbal feminin va avea dueluri puternice si in faza sferturilor de finala. Meciurile din aceasta etapa au fost trase la sorti, luni, la Brasov.

Secvential: Mihai Eminescu, lectii de anticoruptie. Cum a fost eliminat un ziarist incomod si cine a cerut potolirea lui

Perioada la care se refera Mihai Eminescu in scrierile sale, in calitate de jurnalist, a fost una de mari progrese pentru Romania, a afirmat istoricul Ioan Scurtu, invitat in emisiunea Secvential, de la Antena 3,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )