Libnet.ro
UNICEF

07:00

Unchiul lui Rafael Nadal propune o reforma in tenis

Online Sport Online Sport,
Unchiul lui Rafael Nadal propune o reforma in tenis

Toni Nadal, unchiul si antrenorul jucatorului spaniol Rafael Nadal, este de parere ca tenisul actual are nevoie de o reforma pentru a nu-si pierde din atractivitate si a pune accentul mai mult pe tehnica si nu pe forta bruta a jucatorilor masivi de serviciu. continuă pe Online Sport

Unchiul lui Nadal vrea reforma in tenis: Joc mai spectaculos, cu rachete mai mici

Toni Nadal, unchiul si antrenorul numarului 3 mondial, Rafael Nadal, vrea o reformare a tenisului pentru ca viteza mingilor sa scada iar jocul sa devina mai spectaculos. Primul pas ar fi micsorarea suprafetei de lovire a rachetelor.

Rafael Nadal a fost eliminat de Tomas Berdych in sferturile de finala la Australian Open: 6-2, 6-0, 7-6

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a fost invins, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, 7-6 5), de cehul Tomas Berdych, al saptelea favorit al competitiei, in sferturile de finala de la Australian Open, potrivit Mediafax.

Rafael Nadal, invins de Tomas Berdych dupa noua ani

Rafael Nadal a parasit marti dimineata Australian Open, invins de Tomas Berdych, care a pus capat unei serii de 17 meciuri pierdute in fata spaniolului.

Rafael Nadal a fost eliminat de la Australian Open dupa o infrangere in fata lui Tomas Berdych

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a fost invins in sferturile de finala la Australian Open, cu scorul de 6-2, 6-0, 7-6 5), de cehul Tomas Berdych, al saptelea favorit al competitiei,.

Australian Open 2015. Berdych a detonat bomba: l-a eliminat pe Rafael Nadal

Tenimenul Thomas Berdych este omul zilei la Australian Open. Cehul l-a eliminat din competitie pe Rafael Nadal, cap de serie nr. 3, pe care l-a invins in minimum de seturi, dupa doua ore si 15 minute de joc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )