Libnet.ro
UNICEF

22:00

Novak Djokovici a castigat, in cinci seturi, meciul cu Stanislas Wawrinka si va juca in finala Australian Open

B1 B1,
Novak Djokovici a castigat, in cinci seturi, meciul cu Stanislas Wawrinka si va juca in finala Australian Open

Novak Djokovici l-a invins vineri pe Stanislas Wawrinka intr-un meci decis dupa 5 seturi, scor 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0, calificandu-se astfel in finala turneului Australian Open, informeaza gsp. ro. Dupa un prim. continuă pe B1

Australian Open: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in finala de la Australian Open dupa ce l-a invins pe elvetianul Stanislas Wawrinka, detinatorul trofeului, in cinci seturi, scor 7-6 7/1), 3-6, 6-4, 4-6, 6-0. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Novak Djokovic il elimina pe Stanislas Wawrinka in semifinale la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic a avut nevoie de cinci seturi pentru a se califica, vineri, intr-o noua finala la Australian Open, la capatul unui meci intens cu Stanislas Wawrinka, detinatorul titlului de la Antipozi.

Australian Open: Stanislas Wawrinka, ultimul castigator, s-a calificat in semifinale

Stanislas Wawrinka cap de serie numarul patru) a reusit, miercuri, sa se califice in penultimul act de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Elvetianul l-a depasit in trei seturi pe Kei Nishikori.

Australian Open 2015. Novak Djokovici, finala cu Andy Murray

Dupa ce britanicul Andy Murray a trecut in semifinale de cehul Tomas Berdych, sarbul Novak Djokovici si-a luat si el biletele pentru ultimul act de la Australian Open, cu succesul, dupa un meci disputat, in fata elvetianului Warwrinka.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )