Libnet.ro
UNICEF

18:00

Novak Djokovici este pentru a cincea oara castigatorul turneului Australian Open

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Novak Djokovici este pentru a cincea oara castigatorul turneului Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea favorit, scor 7-6 5), 6-7 4), 6-3, 6-0. continuă pe Wall-Street Ro

Novak Djokovici A CASTIGAT pentru a cincea oara Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea.

CM Handbal (m): Franta, campioana mondiala pentru a cincea oara in istorie

Nationala de handbal masculin a Frantei este noua campioana mondiala, pentru a cincea oara in istoria sa, dupa ce a invins, duminica, reprezentativa tarii gazda, Qatar, cu scorul de 25-22 14-11), si a depasit astfel echipele Romaniei si Suediei, cu patru titluri mondiale in palmares.

Cel mai NEGRU scenariu se desfasoara in fata lui Putin. Rusia se PRABUSESTE: Este pentru prima oara in ultimul deceniu cand se intampla

Rubla a inregistrat luni cel mai mare declin din ultimele doua saptamani fata de dolar, iar actiunile rusesti au pus capat cresterii din ultimele trei sedinte de tranzactionare, din cauza violentelor din.

Franta, campioana mondiala la handbal masculin pentru a cincea oara

Nationala de handbal masculin a Frantei este noua campioana mondiala, pentru a cincea oara in istoria sa, dupa ce a invins, duminica, reprezentativa tarii gazda, Qatar, cu scorul de 25-22 14-11), informeaza Mediafax.

Nationala de handbal masculin a Frantei a devenit campioana mondiala pentru a cincea oara in istorie

Echipa nationala de handbal masculin a Frantei a deveni campioana mondiala pentru a cincea oara in istoria sa, dupa ce a invins, duminica, reprezentativa tarii gazda, Qatar, informeaza Mediafax. Dupa ce a.

Novak Djokovici a castigat, in cinci seturi, meciul cu Stanislas Wawrinka si va juca in finala Australian Open

Novak Djokovici l-a invins vineri pe Stanislas Wawrinka intr-un meci decis dupa 5 seturi, scor 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0, calificandu-se astfel in finala turneului Australian Open, informeaza gsp. ro. Dupa un prim.

Franta a castigat pentru a cincea oara in istorie Campionatul Mondial de handbal

Franta a devenit prima reprezentativa din istoria handbalului masculin care castiga de cinci ori Campionatul Mondial. Jucatorii europeni s-au impus cu 25-22 in finala contra Qatarului, tara organizatoare a turneului final.

Australian Open 2015. Novak Djokovici, finala cu Andy Murray

Dupa ce britanicul Andy Murray a trecut in semifinale de cehul Tomas Berdych, sarbul Novak Djokovici si-a luat si el biletele pentru ultimul act de la Australian Open, cu succesul, dupa un meci disputat, in fata elvetianului Warwrinka.

Inflatia din Germania, negativa pentru prima oara dupa 2009

Rata inflatiei din Germania a intrat in teritoriu negativ in luna ianuarie - pentru prima oara in ultimii cinci ani, situatie care agraveaza declinul preturilor de consum din zona euro.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )