Libnet.ro
UNICEF

14:01

Franta: Un copil de opt ani a murit dupa ce a fost lovit in cap de un puc la un meci de hochei pe gheata

Hotnews Hotnews,
 Franta: Un copil de opt ani a murit dupa ce a fost lovit in cap de un puc la un meci de hochei pe gheata

Un baiat in varsta de opt ani a murit, duminica, in Franta, dupa ce a fost lovit puternic in cap de un puc in timpul unui meci de hochei pe gheata, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Franta: Un copil de opt ani a murit dupa ce a fost lovit cu un puc, la un meci de hochei pe gheata

Un baiat de opt ani a murit, duminica, in Franta, dupa ce a fost lovit de un puc trimis in tribune la un meci de hochei pe gheata, a anuntat clubul care a organizat meciul, citat de AFP. Incidentul a survenit.

Ramnicu Valcea: Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un tren

Un barbat a murit, duminica dimineata, in Ramnicu Valcea, dupa ce a fost lovit de un tren in halta Ostroveni, relateaza Agerpres. Desi medicii au incercat sa il resusciteze, barbatul nu a mai putut fi.

Un tanar din Suceava a murit dupa ce a cazut intr-o rapa imediat ce a provocat un accident si a iesit din masina

Tragedie in judetul Suceava. Un tinar de 18 ani care a scapat cu viata dintr-un grav accident de circulatie a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie. Tinarul avea permis de conducere de numai o luna. S-a.

Dolj. Primar PSD, reclamat la Parchet dupa ce a lovit un membru ACL: Am buza sparta, am fost lovit si injurat (VIDEO)

Campanie electorala dupa legea pumnului. Un membru PNL din Dolj a fost lovit cu pumnul in fata de primarul comunei Leu. N-au lipsit nici injuraturile strigate in plina strada. Scandalul a pornit dupa ce social.

Cea mai cunoscuta florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit dupa luni de suferinta (VIDEO)

Cea mai cunoscuta si bogata florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit joi dimineata, dupa o lunga suferinta. Dupa cateva luni in care s-a zbatut intre viata si moarte, florareasa de 62 de ani a murit.

Un bebelus a murit dupa ce medicii Maternitatii Ploiesti nu au internat o gravida. Ministerul Sanatatii recomanda demiterea managerului

UPDATE: 16:24: MinisterulSanatatii recomanda demiterea manageruluiMaternitatiiPloiesti, relateazaB1 TV. Decizia a fost luata de catre ministrulSanatatii Nicolae Banicioiu si.

Suceava: Un tanar a murit dupa ce a cazut intr-o rapa, in urma producerii unui accident

Un tanar dintr-o comuna suceveana a murit, sambata dimineata, dupa ce a provocat un accident si a reusit sa iasa din masina, insa dupa ce s-a indepartat de locul accidentului a cazut intr-o rapa.

Un bebelus a murit dupa ce medicii Maternitatii Ploiesti nu au internat o gravida

Ministerul Sanatatii face o ancheta la Maternitatea din Ploiesti, dupa ce medicii au refuzat internarea unei paciente, gravida in 32 de saptamani. Femeia venise din Campina la un control, a acuzat dureri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )