Libnet.ro
UNICEF

10:00

GALERIE FOTO. Cum era sarbatorita ziua de 1 Mai in timpul comunistilor

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Cum era sarbatorita ziua de 1 Mai in timpul comunistilor

Dupa incindentele violente din Statele Unite din data de 1 Mai 1886, cand muncitorii americani au iesit in strada pentru a cere reducerea timpului de lucru. Cu timpul, ziua de 1 Mai a devenit cunoscuta in toata lumea ca Ziua Internationala a Muncii. continuă pe România Liberă

1 mai in epoca comunista: Cantece patriotice si ode adresate conducatorului iubit (VIDEO)

Manifestatii grandioase, cantece patriotice si ode adresate conducatorului iubit. Asa era sarbatorita ziua de 1 mai inainte de 1989, informeaza B1 TV. Muncitorii erau scosi cu forta din case pentru a participa.

GALERIE FOTO. Romanii din Italia, nemultumiti de declaratiile lui Iohannis

Daca unii dintre acestia sustin ca nu au putut participa la intalnirea cu seful statului din varii motive mai mult sau mai putin obiective, altii sustin ca prin declaratiile facute de presedintele Romaniei -merg in Italia pentru a apara drepturile romanilor de acolo- a lasat sa se inteleaga ca Italia isi bate joc de romani, sustine Andi Radiu, un jurnalist roman stabilit la Roma .

GALERIE FOTO: Rusii vor sa piloteze MIG-uri, africanii vor nunti, iar japonezii cauta pepeni

Recent, portalul de socializare fixr. com, in parteneriat google trends au redesenat hartile lumii in functie de cele mai cautate cuvinte la nivel de populatii. Incredibil sau nu, desi ne-am obisnuit sa ne fixam diferite tipuri de stereotipuri in functie de fiecare popor, pe net lucrurile stau altfel decat ne-am imaginat.

GALERIE FOTO VIDEO. T-14, tancul cu care rusii vor sa sperie NATO

In urma cu cateva zile presa rusa prezenta un set de fotografii cu arsenamul militar pe care l-a pregatit presedintele Vladimir Putin pentru parada de 9 mai din Piata Rosie de la Moscova. Ziaristii rusi sustin ca prin fata Kremlinului vor defila militari care vor prezenta si noile arme ale armatei ruse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )