Libnet.ro
UNICEF

21:00

GALERIE FOTO VIDEO. Imagini spectaculoase cu orasele din Europa lovite de furtuna Niklas

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO VIDEO. Imagini spectaculoase cu orasele din Europa lovite de furtuna Niklas

Cel putin noua persoane au murit dupa ce furtuna Niklas a lovit centrul continentului european. in nordul Germaniei furtuna a luat aspectul unui adevarat uragan, rafale de vant ajungand si la 190 km/h. continuă pe România Liberă

Imagini spectaculoase filmate din spatiu. Ochiul superfurtunii Maysak, vazut de pe Statia Spatiala Internationala

Taifunul Maysak, format in Pacificul de vest, a fost filmat de la Bordul Statiei Spatiale Internationale. Impresionantul material video arata uriasa furtuna si ochiul sau. Furtuna a fost clasificata.

GALERIE FOTO VIDEO. 20 de ani de la catastrofa aviatica de la Balotesti. Reconstituirea VIDEO a accidentului

Balotesi, 31 martie, 1995. O zi de vineri care a intrat in istoria neagra a aviatiei din Romania. Atunci, un avion Airbus A310 al companiei TAROM care efectua cursa Bucuresti-Bruxelles. Zborul RO 371, care decolase in jurul orei 9. 00 de pe Aeroportul International Otopeni s-a prabusit la doar doua minute, in dreptul localitatii ilfovene Balotesti.

Bucurestiul, orasul din Europa afectat cel mai mult de ambuteiaje

Bucurestiul este orasul din Europa cel mai afectat de ambuteiaje, fiind urmat de capitala Poloniei, in timp ce, la nivel mondial, Istanbul si Mexico City sunt orasele afectate cel mai mult de traficul rutier.

Urca actiunile bancilor din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, cele mai importante castiguri fiind consemnate in sectorul bancar.

Romania, gazda conferintei EUCOM a sefilor de state majore din Europa Centrala. Generalul Breedlove, prezent la eveniment

Conferinta Comandamentului European al Fortelor Armate ale SUA EUCOM) cu sefii apararii din Europa Centrala se va desfasura, miercuri si joi, la Bucuresti, la eveniment participand si generalul Philip.

Sefii apararii din Europa Centrala se reunesc maine, la Bucuresti

Conferinta Comandamentului European al Fortelor Armate ale Statelor Unite ale Americii cu sefii apararii din Europa Centrala se va desfasura, in zilele de 1 si 2 aprilie, in Bucuresti.

Klaus Iohannis se intalneste marti cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove

Presedintele Klaus Iohannis va avea marti o intrevedere cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa, generalul Philip M. Breedlove, informeaza Administratia Prezidentiala. intalnirea va avea loc la.

Iohannis se intalneste, marti, cu seful Fortelor Aliate din Europa

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu comandantul suprem al Fortelor Aliate din Europa SACEUR), generalul Philip M. Breedlove, informeaza Administratia Prezidentiala.

Fluctuatii pe pietele din Europa, avans in SUA

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat vineri, pe fondul tensiunilor din Yemen.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din Chisinaul interbelic

Prima atestare a orasului Chisinau este datata documentar in anul 1436 in calitate de localitate, asezata pe malurile raului Bac. Dar acest loc a fost populat din timpuri stravechi. Arheologii au descoperit aici asezari umane, care dateaza inca din epoca de piatra 35-8 mii ani i. Hr. ), asezari din epoca timpurie a fierului sec. Hr. ) si altele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )