Libnet.ro
UNICEF

00:08

GAME cu GAME Roland Garros: Halep si-a aflat adversara din posibila finala

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME Roland Garros: Halep si-a aflat adversara din posibila finala

La aceasta ora transmitem prima semifinala a turneului feminin in care se intalnesc Maria Sharapova si Eugenie Bouchard. Ne intereseaza in mod special acest meci, pentru ca invingatoarea ar putea fi intalnita in finala de Simona Halep. continuă pe Online Sport

Live Score Roland Garros: Halep joaca, joi, cu Petkovici in semifinale

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve .

Live Score sferturi Roland Garros: Halep - Kuznetova, amanat pentru ora 16.30

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca azi cu Svetlana Kuznetsova, cap de serie 27, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15:00 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

Live Score sferturi Roland Garros: Halep - Kuznetova, amanat in continuare

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca azi cu Svetlana Kuznetsova, cap de serie 27, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15:00 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

Live Text Roland Garros: Halep - Kuznetova, in sferturile turneului

Simona Halep o intalneste pe Svetlana Kuznetova, locul 28 WTA si cap de serie 27, in sferturile turneului de mare slem Roland Garros. Partida este prima de pe terenul Suzanne Lenglen si va incepe la ora 15. 00, ora Roman .

GAME cu GAME Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi

Simona Halep si-a aflatluni seara adversara de miercuri din sferturile de finala de la Roland Garros, in urmameciului dintre Svetlana Kuznetsova si Lucie Safarova.

GAME cu GAME Roland Garros: Sarapova trece de Muguruza in sferturi

Garbine Muguruza este revelatia turneului de la Roland Garros dupa ce a eliminat-o in turul doi pe lidera mondiala Serena Williams. Acum o intalneste pe Maria Sarapova, principala favorita la castigarea turneului dupa unele surse din tenis, dar in orice cea dintai adversara a Simonei Halep. Un nou meci de senzatie reusit de Muguruza i-ar netezi Simonei Halep drumul spre trofeul pe care il astepta intreaga suflare romaneasca.

Cine e Andrea Petkovic, adversara Simonei Halep din semifinalele Roland Garros

In varsta de 26 de ani, asadar cu patru ani mai varstnica decat Halep, nemtoaica Andrea Petkovic va fi prezenta de asemenea in prima ei semifinala de Mare Slem.

Cine e Svetlana Kuznetsova, adversara Simonei Halep din sferturi

Rusoaica Svetlana Kuznetsova s-a calificat, luni seara, in sferturile de finala de la Roland Garros dupa ce a invins-o in doua seturi pe Lucie Safarova din Cehia, scor 6-3, 6-4.

LIVE Roland Garros: Halep isi afla adversara din posibila finala

La aceasta ora transmitem prima semifinala a turneului feminin in care se intalnesc Maria Sharapova si Eugenie Bouchard. Ne intereseaza in mod special acest meci, pentru ca invingatoarea ar putea fi intalnita in finala de Simona Halep.

Simona Halep, prima romanca in finala Roland Garros dupa 36 de ani

Simona Halep s-a calificat in prima finala a unui turneu de mare slem, din cariera sa, la Roland Garros. Halep a invins-o, in semifinale, pe Andrea Petkovici, scor 6-2, 7-6 7-4) si urmeaza sa o intalneasca in ultimul act pe Maria Sarapova. Datorita performantei sale romanca va ocupa incepand cu 9 iunie locul 3 mondial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )