Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gazprom anunta ca a reluat livrarile de gaze naturale catre Romania la PARAMETRI NORMALI

Antena3 Antena3,
Gazprom anunta ca a reluat livrarile de gaze naturale catre Romania la PARAMETRI NORMALI

Compania rusa Gazprom a anuntat Transgaz ca livrarile de gaze naturale vor fi efectuate la parametri normali sambata si duminica, fara explica motivele reducerii cu 5% aplicata vineri sau ce se va intampla. continuă pe Antena3

INFOGRAFIE Razboiul gazelor: Gazprom a taiat si din livrarile Romaniei, fara vreo informare oficiala

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, citat de Mediafax.

Gazprom a reluat exporturile normale de gaze catre Romania

Grupul rus Gazprom a reluat, sambata, exporturile de gaze naturale catre Romania la nivelul planificat, fara sa ofere o explicatie pentru reducerea de vineri.

Polonia sustine ca Gazprom a redus cu 24% livrarile de gaze naturale spre tara

Compania energetica poloneza PGNiG a anuntat astazi ca in primele doua zile ale acestei saptamani a primit o cantitate de gaze naturale mai mica de la grupul rus Gazprom, transmit Reuters si AFP.

VIDEO. UPDATE. Gazprom a redus exporturile de gaze catre Romania, fara o informare oficiala. Ministrul Energiei: Nu exista niciun motiv de ingrijorare

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, informeaza Mediafax.

Gazprom a redus exporturile de gaze catre Romania, fara o informare oficiala

Grupul rus Gazprom a redus vineri cu 5% exporturile de gaze naturale catre Romania fata de nivelul planificat, fara ca autoritatile de la Bucuresti sa fie informate oficial, informeaza Mediafax.

Gazprom a redus cu 5% exporturile de gaze catre Romania

Gazprom a redus cu cinci procente exporturile de gaze naturale din Romania, relateaza Agerpres. Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, a declarat ca livrarile de gaze din Federatia Rusa catre Romania.

Radu Tudor: Reducerea cu 5% a exporturilor de gaze de catre Gazprom are o incarcatura politica, mai putin un impact economic

Reducerea cu 5% a exporturilor de gaze naturale catre Romania, de catre Rusia, este o masura care are o incarcatura predominant politica, si mai putin un impact economic, a declarat jurnalistul Radu Tudor,.

Rusia raspunde sanctiunilor UE. A redus semnificativ livrarile de gaze catre Europa

Rusia lanseaza un avertisment la adresa Uniunii Europene si ia masuri impotriva tarilor care sprijina Ucraina. Gigantul Gazprom a redus livrarile de gaz catre tarile care livreaza gaze naturale in sistem invers Ucrainei, careia Gazprom a incetat sa ii mai furnizeze gaze de la mijlocul lunii iunie. Pana acum, au anuntat reducerea semnificativa a livrarilor Polonia, Austria si Slovacia.

Gazprom, reduce livrarile de gaze catre Romania; Penuria energetica dureaza trei zile si nu creeza probleme

Gazprom a informat joi Transgaz ca va reduce livrarile de gaze catre Romania in urmatoarele trei zile, fara sa explice motivele scaderii volumelor, a declarat vineri ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, mentionand ca nu exista motive.

Rusia reia livrarile de gaze catre Romania la parametri normali

Rusia reia livrarile de gaze catre Romania la parametri normali, dupa ce ieri, Gazpromul taiase 5% din exporturile catre tara noastra. Gazprom nu a oferit nicio motivatie pentru scaderea livrarilor de gaze si.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )