Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gazprom a semnat o linie de credit in valoare de 390 de milioane de euro cu grupul italian UniCredit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gazprom a semnat o linie de credit in valoare de 390 de milioane de euro cu grupul italian UniCredit

Gazprom, cel mai mare furnizor de gaze din Europa, a semnat un acord bilateral de creditare in valoare de 390 de milioane de euro cu banca italiana UniCredit, potrivit unui comunicat al companiei din Rusia. continuă pe Ziarul Bursa

Gazprom ia un imprumut de 390 mil. euro de la UniCredit

Gazprom, cel mai mare furnizor de gaze din Europa, a semnat un acord bilateral de creditare in valoare de 390 de milioane de euro cu banca italiana UniCredit, potrivit unui comunicat al companiei din Rusia.

Stelian Gheorghe sustine ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos 10 milioane euro

Omul de afaceri Stelian Gheorghe a declarat in fata anchetatorilor ca i-ar fi dat 10 milioane euro lui Dorin Cocos, in transe, dupa ce acesta ar fi intervenit pe langa factori de decizie din ANRP privind acordarea de despagubiri pentru un teren din Capitala, se arata in motivarea arestarii preventive a altei inculpate din dosar, Crinuta Dumitrean, citata de surse din presa.

Bentley se extinde prin investitii de peste 50 milioane euro si angajeaza 300 noi oameni

Bentley a anuntat un plan de investitii de peste 50 milioane euro 40 milioane lire sterline) in sediul sau central din Crewe, Marea Britanie, ocazie cu care au fost create 300 noi locuri de munca. Producatorul de masini de lux va avea un nou centru de cercetare si dezvoltare.

Proiect de aproape 10 milioane euro pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt

Ministerul Transporturilor vrea sa reabiliteze un pod feroviar din judetul Olt, amplasat intre Slatina si Piatra Olt, proiectul fiind evaluat la 43 milioane lei 9,7 milioane euro), cu TVA, scrie.

Kievul a cumparat de la Gazprom gaze naturale in valoare de 378 de milioane de dolari

Grupul public ucrainean Naftogaz a anuntat in noaptea de vineri spre sambata ca a platit gigantului rus Gazprom 378 de milioane de dolari in avans pentru livrarea a aproape un miliard de metri cubi de gaze naturale rusesti, relateaza AFP.

Dosarul despagubirilor: Omul de afaceri Gheorghe Stelian sustine ca i-a dat 10 milioane euro lui Cocos pentru solutionarea dosarului de la ANRP

Omul de afaceri Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, ca sa intervina la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, pentru solutionarea dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, informeaza Mediafax.

Lichiditate de peste 5,17 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 22. 786,95lei 5. 905 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )