Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de peste 5,17 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 5,17 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 22. 786,95lei 5. 905 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 22. 616,03 lei 5. 811,44 euro).

Lichiditate de aproximativ 30 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 30 milioane lei 6,8 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 27 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 27 milioane lei 6,1 milioane euro).

Bentley se extinde prin investitii de peste 50 milioane euro si angajeaza 300 noi oameni

Bentley a anuntat un plan de investitii de peste 50 milioane euro 40 milioane lire sterline) in sediul sau central din Crewe, Marea Britanie, ocazie cu care au fost create 300 noi locuri de munca. Producatorul de masini de lux va avea un nou centru de cercetare si dezvoltare.

Fostul presedinte al CE va primi peste 500.000 de euro in urmatorii 3 ani

Herman Van Rompuy va primi peste 500. 000 de euro, din banii contribuabililor europeni, in urmatorii trei ani dupa ce si-a incheiat mandatul de presedinte al Consiliului European, relateaza The Independent in edi.

Stelian Gheorghe sustine ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos 10 milioane euro

Omul de afaceri Stelian Gheorghe a declarat in fata anchetatorilor ca i-ar fi dat 10 milioane euro lui Dorin Cocos, in transe, dupa ce acesta ar fi intervenit pe langa factori de decizie din ANRP privind acordarea de despagubiri pentru un teren din Capitala, se arata in motivarea arestarii preventive a altei inculpate din dosar, Crinuta Dumitrean, citata de surse din presa.

Proiect de aproape 10 milioane euro pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt

Ministerul Transporturilor vrea sa reabiliteze un pod feroviar din judetul Olt, amplasat intre Slatina si Piatra Olt, proiectul fiind evaluat la 43 milioane lei 9,7 milioane euro), cu TVA, scrie.

Peste 1,3 milioane de romani, afectati de boala cronica de rinichi

Peste 1,3 milioane de romani sunt afectati de boala cronica de rinichi BCR), iar prevalenta factorilor de risc este aproape dubla fata de ceea ce se stia pana acum, rezulta din studiul PREDATORR, prezentat de Mediafax.

Culmea tupeului! Clanul Carpaci, care i-a vandut statului un teren de 2 milioane de euro, vrea de la stat, pentru acelasi imobil, o chirie de 300.000 de euro

Mirela Stancu, concubina nasului mafiei imobiliare din Timisoara, Ionelas Carpaci, a dat in judecata CNADNR, iar in dosarul, aflat in prezent pe rolul Curtii Supreme, Mirela Stancu solicita obligarea DRDP la plata unei chirii de peste un milion de euro 350. 000 de euro pe an, incepand cu 2010) pentru un teren pe care tot ea l-a vandut CNADNR-ului, cu 2,2 milioane de euro, in conditii suspecte, cercetate in prezent de procurori.

UNATC a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate, cu 3 milioane euro, prin finantare din fonduri UE

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale UNATC) a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate din Bucuresti, cu peste 3 milioane de euro, fonduri europene, anunta compania Esop Consulting, citata de Mediafax. Imobilul va fi sediul unui proiect de cercetare in domeniul artelor si cinematografiei. Reprezentantii companiei de consultanta sustin ca tranzactia este una dintre cele mai mari, pana acum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )