Libnet.ro
UNICEF

06:00

Peste 1,3 milioane de romani, afectati de boala cronica de rinichi

România Liberă România Liberă,
Peste 1,3 milioane de romani, afectati de boala cronica de rinichi

Peste 1,3 milioane de romani sunt afectati de boala cronica de rinichi BCR), iar prevalenta factorilor de risc este aproape dubla fata de ceea ce se stia pana acum, rezulta din studiul PREDATORR, prezentat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Peste 2.700 militari romani si straini si 280 de mijloace tehnice la parada de 1 Decembrie. Vezi programul complet al manifestarilor

Peste 2. 700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI si SPP vor participa, luni, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Constitutiei din Bucuresti, la eveniment urmand sa asiste si presedintele Traian Basescu. Militarilor romani li se vor adauga si detasamente de militari din Franta, Polonia, Republica Moldova, Turcia si Statele Unite ale Americii. In 2014 parada se desfasoara in Piata Constitutiei, dupa ce Arcul de Triumf a intrat intr-un proces de reabilitare si reparatii. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 11.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova. Peste 3,2 milioane de cetateni, asteptati la urne

UPDATE - Peste 43. 000 de moldoveni au votat pana la ora 8. incepand cu ora 7. 00, moldovenii de peste Prut sunt chemati la urne, la alegerile parlamentare. Rezultatul acestor alegeri ar putea sa decida dir.

Vot crucial in Republica Moldova. Peste 3,2 milioane de cetateni, asteptati la vot pentru a-si alege parlamentarii

Moldovenii de peste Prut sunt chemati la urne, la alegerile parlamentare. Rezultatul acestor alegeri ar putea sa decida directia in care se va indrepta republica Moldova de-acum inainte: Uniunea Europeana sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )