Libnet.ro
UNICEF

23:00

GEFCO Romania se asteapta la afaceri de peste 50 MIL. euro anul acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
GEFCO Romania se asteapta la afaceri de peste 50 MIL. euro anul acesta

Compania de transport si logistica GEFCO Romania , controlata de RZD, transportatorul feroviar de stat al Rusiei, asteapta afaceri de peste 50 milioane euro in acest an, de la 47,6 milioane euro in 2013, si intentioneaza sa se extinda prin achizitii. continuă pe Wall-Street Ro

Romprest incaseaza 2 mil.euro pentru transport si depozitare de pamant si deseuri din cimitire

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti va plati 2,4 milioane euro, cu TVA, companiei Romprest Service, pentru servicii de transport si depozitare pamant din lucrari funerare subterane si supraterane, moloz, deseuri si alte resturi.

Curtea de Arbitraj din Berna cheama Hidroelectrica in instanta pentru daune de 80 mil euro cerute de EFT

Hidroelectrica a fost chemata in instanta la Curtea de Arbitraj din Berna din cauza unor daune de 80 milioane euro cauzate firmei elvetiene EFT, din grupul britanic EFT prin denuntarea, de catre producatorul de electricitate controlat de stat, a contractelor bilaterale de vanzare-cumparare a energiei.

Hidroelectrica, chemata la Curtea de Arbitraj din Berna: aceasta a cauzat daune de 80 mil. euro

Firma elevtiana EFT a chemat Hidroelectica la Curtea de Arbitraj din Berna, pentru a recupera daune de 80 milioane de euro.

BERD ar putea acorda un imprumut de 30 mil. euro pentru Raiffeisen Leasing

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea unui imprumut in valoare de 30 de milioane de euro catre Raiffeisen Leasing, destinat finantarii in leasing a companiilor mici si mijlocii.

Tagor a vandut peste 50% din prima faza a Adora Urban Village la peste un an de la finalizarea constructiei

Mai mult de jumatate din apartamentele din prima faza a proiectului Adora Urban Village au fost vandute, la peste un an de la finalizarea constructiei. Anterior dezvoltatorii au mentionat ca pentru a incepe ce-a de doua faza a constructiei vanzarile.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )