Libnet.ro
UNICEF

09:30

George Maior, director SRI: Au fost si vor mai fi atentate in Europa. Au fost dejucate atentate in Romania

România Liberă România Liberă,
George Maior, director SRI: Au fost si vor mai fi atentate in Europa. Au fost dejucate atentate in Romania

Directorul SRI, George Maior, sustine intr-un interziu pentru ziare. com ca in Romania nu exista, in acest moment, un pericol major de atentat terorist, dar SRI a luat masuri suplimentare: pe baza evaluarii serviciului, in concordanta cu situatia operativa, nu am considerat necesara ridicarea nivelului de alerta. continuă pe România Liberă

George Maior: Romania nu este in pericol terorist, dar au existat si la noi atentate dejucate

Seful SRI George Maior sustine ca in Romania nu exista in acest moment un pericol major de atentat terorist, insa Serviciul Roman de Informatii SRI) a luat masuri suplimentare pe baza evaluarii serviciului, in concordanta cu situatia operativa.

Seful SRI, George Maior: Vor mai exista atentate teroriste in Europa. Au fost dejucate atentate si in Romania

Directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a declarat luni, in cadrul unui interviu acordat pentru Ziare. com ca vor mai exista atentate teroriste in Europa si ca au fost dejucate atentate si in.

George Maior (SRI) afirma ca in Romania au fost dejucate atentate teroriste

Seful SRI, George Maior, afirma, intr-un interviu acordat pentru Ziare. com, ca in Romania au fost dejucate atentate teroriste, dar nu exista niciun pericol major la adresa populatiei in prezent, desi in Europa vor mai exista astfel de atentate.

George Maior (SRI): Noile amenintari teroriste din Franta, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, spune ca situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica, scrie Mediafax.

George Maior: Noile amenintari teroriste pun in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, spune ca situatia generata de ultimele evenimente din Franta releva o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala si ordinea publica,.

in 2015, firmele nu vor mai beneficia de bonificatii daca-si platesc taxele si impozitele integral

Societatile comerciale din Ramnicu Valcea nu vor mai beneficia de bonificatii daca isi platesc taxele si impozitele integral pana la data de 31 martie. 2015 se anunta un an dificil pentru Municipalitate, care va fi obligata sa se imprumute la banci pentru a putea asigura cofinantarile unor proiecte.

Radu Banciu: Teroristii au fost cei mai castigati dupa manifestatia din Franta. Prostia omenirii iese si mai bine in evidenta

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat in emisiunea de duminica seara ca teroristii au fost cei mai castigati in urma manifestatiei uriase din Franta, acolo unde peste 3,7 milioane au iesit in strada pentru a.

Seful SRI, George Maior: Noile amenintari teroriste din Franta, de natura sa puna in pericol grav securitatea nationala

Situatia generata de ultimele evenimente din Franta arata o noua dimensiune a amenintarilor teroriste, ce ar putea pune in pericol securitatea nationala si ordinea publica, afirma directorul SRI. Noile.

Dusa a fost cel mai fericit ministru al Apararii, la intrarea in uz a unei noi aeronave Spartan

O noua aeronava de tip C-27J Spartan a intrat de luni in dotarea fortelor aeriene nationale, aparatul de transport aterizand la Baza 90 Transport Aerian, in prezenta premierului Ponta, vicepremierului Oprea si ministrului Mircea Dusa, care s-a declarat cel mai fericit ministru al Apararii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )