Libnet.ro
UNICEF

22:00

Germania si Estonia - singurele tari din zona euro care si-au redus datoria in T1

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania si Estonia - singurele tari din zona euro care si-au redus datoria in T1

Germania, cea mai mare economie a Europei, si Estonia sunt singurele tari din zona euro care si-au redus datoria publica in primul trimestru al acestui an T1). continuă pe Ziarul Bursa

Lagarde: Recesiunea din zona euro continua, multe piete emergente avand un ritm mai lent al cresterii

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a precizat, in cadrul intalnirii grupului ministrilor de finante si guvernatorilor bancilor centrale din 19 state si Unitatea Europeana G20), din Moscova, ca economia globala va ramane in continuare slaba, somajul fiind ridicat in multe tari, arata un comunicat de presa.

Datoria zonei euro a atins un nou record

Valoarea datoriei publice a celor 17 tari din zona euro s-a ridicat la 8. 750 de miliarde de dolari la sfarsitul primului trimestru al acestui an, adica 92,2% din PIB. Datoria publica a zonei euro a atins un nivel.

Romania, in top zece tari din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume. ...

China si Indonezia sunt in fruntea unui clasament al tarilor din care provin majoritatea atacurilor informatice din lume, in timp ce Romania ocupa locul 9, conform unui studiu realizat de o societate de securitate informatica americana, publicat marti si citat de Mediafax. In primul trimestru din 2014, 34 la suta din atacurile informatice erau originare din China - in scadere in raport cu trimestrul patru al anului 2012, cand China a fost la originea a 41 la suta din aceste atacuri .

Smulgerea Moldovei din zona gri a Europei. Pretul, Transnistria?

Incep prin a spune ca anticipez o decizie favorabila la Vilnius, in noiembrie. Fireste, nu sunt singurul care crede acum in sansele Moldovei, dar sunt printre ultimii veniti in tabara optimistilor. Stiu, s-ar putea sa nu ma tina mult, de regula gandesc in termenii neorealismului rezervat sa nu spun sceptic, pentru ca as exagera), dar deocamdata ma bucur sa vad cum se contureaza, din ceata istorica de peste Prut, profilul unui mic vecin 65506;semi-european65506;. Un vecin rapit nu foarte demult chiar din casa noastra si supus apoi propagandei propriei identitati si dependentei sistemice de Rusia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )