Libnet.ro
UNICEF

06:00

Germania, Turcia si Italia au fost cei mai mari importatori de gaz rusesc in 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania, Turcia si Italia au fost cei mai mari importatori de gaz rusesc in 2014

Germania a ramas cel mai mare importator de gaz rusesc anul trecut, desi compania de stat Gazprom din Rusia a redus exporturile catre cea mai mare economie din UE cu 3,7% in 2014 fata de anul precedent, iar Turcia si Italia completeaza podiumul celor mai importanti clienti ai gigantului din energie, potrivit agentiei de presa Itar-Tass. continuă pe Ziarul Bursa

Germania, Turcia si Italia au fost cei mai mari importatori de gaz rusesc in 2014

Germania a ramas cel mai mare importator de gaz rusesc anul trecut, desi compania de stat Gazprom din Rusia a redus exporturile catre cea mai mare economie din UE cu 3,7% in 2014 fata de anul precedent, iar Turcia si Italia completeaza podiumul celor mai importanti clienti ai gigantului din energie, potrivit agentiei de presa Itar-Tass.

Germania, Turcia si Italia au fost cei mai mari importatori de gaz rusesc anul trecut

Germania a ramas cel mai mare importator de gaz rusesc anul trecut, desi compania de stat Gazprom din Rusia a redus exporturile catre cea mai mare economie din UE cu 3,7% in 2014 fata de anul precedent, iar Turcia si Italia completeaza podiumul celor.

Producatorul de caramizi Cemacon vrea afaceri cu cel putin 40% mai mari in 2015

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de zidarie din Romania si totodata una dintre cele mai dinamice companii in ceea ce priveste evolutia pe piata materialelor de constructii, si-a bugetat pentru acest an afaceri in crestere cu.

Bogdan Aurescu: Cinematografia romaneasca, unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, este de parere ca premiul obtinut de pelicula Aferim! la Berlinale confirma faptul ca cinematografia romaneasca este unul dintre cei mai buni ambasadori pe care ii poate avea Romania.

Bogdan Aurescu, despre succesul lui Radu Jude la Berlin: Noul cinema romanesc este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei in lume (FOTO)

Castigarea Ursului de Argint la Berlinale 2015 de catre regizorul Radu Jude confirma faptul ca noul cinema romanesc este unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei, apreciaza Ministrul de Externe, Bogdan.

FOTO VIDEO Interlopii si amorul. Cu cine se iubesc cei mai periculosi oameni din Moldova si scandalurile lor amoroase

Cei mai cunoscuti interlopi din zona Moldovei pozeaza in persoane iubitoare pe retelele sociale, declarandu-si des iubirea pentru sotiile sau iubitele lor. De-a lungul anilor, nu au lipsit insa povestile de amor intortocheate, cu amante sau copii din flori.

Cum salveaza unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri auto o zona industriala lasata in paragina

Una dintre zonele industriale lasate in paragina si ocupate doar de persoanele fara adapost va fi salvata de unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri pentru industria auto. Dupa ce anul trecut si-a extins prima unitate de productie, Leoni vrea sa ridice o noua fabrica pe terenul ocupat pana in urma cu cativa ani de Combinatul de Prelucrare a Lemnului.

Corina Cretu a gasit un loc cu probleme mai mari decat in Romania: Comisia Europeana lucra cu un sef de autoritate arestat la domiciliu

Comisarul european pentru politica regionala, social-democrata Corina Cretu, a declarat, luni, la Bucuresti, ca in UE sunt zone in care absorbtia fondurilor europene este mai precara decat in Romania, ea dand exemplul regiunii Abruzzo din Italia, unde in ultimii 5 ani toti sefii de autoritati de management ar fi fost arestati. Vestea buna in ceea ce priveste estul Europei este ca acolo unde se face absorbtie de fonduri UE, practic se vad rezultate si crearea de locuri de munca. In sudul Italiei, avem de luat decizii politice daca vom mai continua sau nu, a afirmat comisarul european, aflat in vizita la Bucuresti.

Unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria bancilor are loc in prezent

Un atac cibernetic recent ar fi cauzat pierderi de cel putin 300 de milioane de dolari in nu mai putin de 30 de tari de pe toate continentele. Hackerii devin din ce in ce mai rabdatori, iar aceasta rabdare le este rasplatita. Un prim exemplu ar fi atacul asupra Sony, unde a fost nevoie de [].

Incidentele de securitate cibernetica au produs pagube cu 34% mai mari decat in 2013

Incidentele de securitate cibernetica au produs pagube de 2,7 miliarde de dolari la nivel global, in 2014, cu 34% mai mult decat in 2013, arata o analiza PwC, remisa, azi, redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )