Libnet.ro
UNICEF

09:00

Gest frumos facut de un preot din Bihor pentru elevii care dau BAC-ul. in fiecare zi se roaga pentru reusita lor la examenul maturitatii

Antena3 Antena3,
Gest frumos facut de un preot din Bihor pentru elevii care dau BAC-ul. in fiecare zi se roaga pentru reusita lor la examenul maturitatii

Un preot din satul bihorean Belfir se roaga pentru cei care dau bacalaureatul. Acesta face slujbe la biserica pentru ca liceenii care trec prin emotiile examenului sa reuseasca. Slujbele pentru candidatii la. continuă pe Antena3

15 parlamentari au PLECAT din PNL, pentru a se alatura grupului lui Tariceanu

Un numar de 15 parlamentari au plecat pana acum din PNL, pentru a se alatura grupului lui Calin Popescu Tariceanu. Cei mai multi dintre ei au luat aceasta decizie imediat dupa congresul care a avut loc in.

Radu Zlati, apropiatul lui Crin Antonescu, face un apel catre Iohannis sa se retraga din cursa pentru prezidentiale

Este haos in PNL. Un apropiat al fostului presedinte Crin Antonescu face un apel catre Iohannis sa se retraga din cursa pentru prezidentiale si sa faca tandem cu Antonescu. in scrisoarea trimisa lui Iohannis, d.

Gest extrem facut de doi pensionari. S-au sinucis pentru ca aveau datorii la stat si nu mai aveau cum sa le returneze

Problemele financiare i-au impins pe doi pensionari din Harghita la un gest extrem. Cei doi soti s-au sinucis pentru ca aveau datorii la stat. Barbatul de 54 de ani se pensionase in urma cu 7 ani, pe baza.

CM 2014. Gest urias facut de jucatorii Algeriei. Au donat 9 milioane de euro

Nationala Algeriei a lasat o impresie foarte frumoasa la Mondialul din Brazilia, fiind eliminata greu de Germania, in optimile de finala.

DNA: Patru judecatori din Bihor, trimisi in judecata pentru favorizarea faptuitorului

Actualizare 13:50 DNA: Judecatorul Ovidiu Galea, banuit de fals informatic DNA Oradea mai transmite ca, intr-un context separat, judecatorul Ovidiu Galea ar fi atestat fapte si imprejurari necorespunzatoare adevarului intr-un act juridic intitulat incheierea din Camera de consiliu din data de 13 ianuarie 2014, in conditiile in care sedinta de judecata nu s-ar fi desfasurat.

Bani FARA NUMAR pentru alesi. Politicienii au facut averi din nunti si botezuri

Nuntile si botezurile sunt o foarte buna sursa de bani pentru parlamentarii nostri, dupa cum arata declaratiile lor de avere pentru anul trecut. Potrivit ziarului Ring, cel mai castigat a iesit deputatul PSD.

DNA a retinut-o pe Gabriela Ciuburciu, o influenta femeie de afaceri din Vaslui, pentru fraude cu fonduri europene

O influenta femeie de afaceri din Vaslui a fost retinuta de procurorii DNA pentru luare de mita, inselaciune, spalare de bani si fals si uz de fals. Magistratii urmeaza sa se pronunte cu privire la arestarea preventiva in cazul ei.

Scandal la CExN al PSD: Ponta l-a amenintat pe Vanghelie cu excluderea din partid, pentru ca si-a aratat intentia de a candida la sefia partidului

Scandal la CExN al PSDde la Orastie. Presedintele PSD Victor Ponta l-a amenintat cu excluderea din partid pe Marian Vanghelie, dupa ce primarul Sectorului 5 si-a aratat intentia de a candida la sefia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )