Libnet.ro
UNICEF

01:06

GEZE Romania a incheiat afaceri de peste 3 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GEZE Romania a incheiat afaceri de peste 3 milioane euro

GEZE Romania, subsidiara locala a producatorului german de sisteme premium de actionare a usilor, a ferestrelor si a tehnologiei de siguranta, a incheiat anul financiar 2015-2016 cu o cifra de afaceri ce depaseste 3 milioane de euro, inregistrand o crestere de 21% fata de anul precedent, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Eximtur estimeaza afaceri de peste 47 milioane euro

Compania Eximtur a inregistrat in primele sase luni ale anului 2016 o crestere a volumului de vanzari de 18%, fata de aceeasi perioada a anului 2015, respectiv 27,5 milioane de euro. Pentru intreg anul 2016, compania estimeaza o crestere a afacerilor.

Indicii, in apreciere, pe fondul unui rulaj modest, de 3,7 milioane euro

Sase dintre principalii indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in urcare, in contextul in care a fost inregistrat un volum total de tranzactionare de 16,6 milioane de lei 3,74 milioane euro), mai mic decat cel inregistrat vineri.

Om de afaceri, trimis in judecata pentru evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 13 milioane de lei

Omul de afaceri Kepe Istvan a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 13 milioane de lei, instrumentat de procurorii Serviciului Teritorial Tirgu Mures al DNA.

Miza financiara uriasa pentru echipele romanesti din Europa. Cum pot impusca Steaua si Astra peste 5 milioane de euro

Daca iese dintre primele 15 tari ale Europei, Romania nu va mai avea dreptul de a trimite doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor, iar fondurile UEFA se vor accesa tot mai greu.

Noi extrageri ale Loteriei Romane. Report de peste 3,83 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49

Duminica, 24 iulie, au loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 3,83 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49 si de peste 2,54 milioane euro la categoria I a jocului Joker.

Orange Romania, la 30 iunie 2016: Venituri in crestere cu 4,9% pana la 475,9 milioane euro, dar un minus de 359.000 de clienti

Orange Romania a inregistrat in primele sase luni din acest an venituri in valoare de 475,9 milioane euro, in crestere cu 4,9% fata de perioada similara din 2015, potrivit datelor anuntate marti de grupul francez. Pe de alta parte, in aceeasi perioada de referinta, liderul pietei locale de comunicatii mobile a ajuns la 9. 000 clienti n. a SIM-uri valabile), in scadere cu 359. 000 de clienti. Operatorul precizeaza ca 1. 000 de clienti utilizeaza servicii 4G, cu o crestere de 2,8 ori comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Posta Romana, obligata sa revina asupra anularii unei licitatii IT si sa incheie un acord de peste 10 milioane lei cu NextGen, firma de cablu a Telekom

Posta Romana a fost obligata in data de 21 iulie de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor sa revina asupra deciziei de a anula o licitatie pentru achizitia unui sistem integrat de comunicatii si sa incheie un contract estimat la peste 10 milioane lei cu ofertantul castigator - NextGen Communications, firma de cablu a Telekom Romania. Licitatia face parte dintr-un proiect mai amplu al Postei de innoire a infrastructurii IT si iesire din zona tehnologiilor depasite.

25 de milioane euro, alocati pentru stimularea cadrelor didactice

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat astazi in consultare publica apelul de proiecte Profesori motivati in scoli defavorizate, cu o alocare de 25 de milioane euro, pentru stimularea cadrelor didactice care lucreaza cu copii aflati in situatii speciale, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Statul roman a pierdut procesul cu Enel la Curtea Internationala de Arbitraj de la Paris in care cerea daune de peste 830 de milioane de euro

Statul roman a pierdut procesul intentat companiei italiene Enel la Tribunalul de Arbitraj de la Paris pentru nerespectarea contractului de privatizare a filialei Electrica Muntenia Sud in care cerea daune de 834 de milioane de euro, scrie Agerpres. ro, care citeaza surse din domeniu. Mai mult, trebuie sa plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 1,5 milioane de euro.

Bermas Suceava estimeaza afaceri de 26 milioane lei pentru anul in curs

Bermas Suceava, unul dintre cei mai mari zece jucatori de pe piata berii, si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 26 milioane de lei, in crestere cu 9% fata de anul precedent, conform informatiilor furnizate de companie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )