Libnet.ro
UNICEF

23:00

GFR a depus cei 10% din pretul de cumparare al actiunilor CFR Marfa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GFR a depus cei 10% din pretul de cumparare al actiunilor CFR Marfa

Update 14:46 Comisia de Privatizare constituita la nivelul Ministerului Transporturilor privind privatizarea SNTFM CFR Marfa SA anunta ca a primit extrasul de cont privind depunerea de catre Grup Feroviar Roman a sumei de 90. 000 lei reprezentand cuantumul a 10% din pachetul de 51% din capitalul social al CFR Marfa, se arata intr-un comunicat de presa. ---- Grup Feroviar Roman GFR) a virat suma de 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro), necesara pentru preluarea CFR Marfa, in contul escrow deschis la Banca Transilvania. continuă pe Ziarul Bursa

GFR a depus cei 10% din pretul de cumparare al actiunilor CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat suma de 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro), necesara pentru preluarea CFR Marfa, in contul escrow deschis la Banca Transilvania.

Croitoru: BNR poate lua aur de la Rosia Montana daca nu depaseste 10-20% din rezerva ...

BNR ar putea sa cumpere aur din productia de la Rosia Montana, cu conditia ca ponderea acestui metal in rezerva internationala a Romaniei sa se mentina intre 10 si 20%, a declarat, vineri, la Comisia Rosia Montana, Lucian Croitoru, reprezentant al Bancii Nationale, transmite Mediafax. Potrivit afirmatiilor sale, cantitatea anuala de aur care va fi produsa in aceasta exploatare va fi de aproximativ 10 tone. La pretul actual, ar insemna 370-400 de milioane de euro pe tona de aur fin, de aur .

FC Brasov a invins cu 4-0 pe Viitorul Constanta, in primul meci al etapei a 10-a din Liga I

FC Brasov a iesit din zona locurilor retrogradabile, dupa ce a castigat cu 4-0 pe teren propriu in fata Viitorului Constanta, in primul meci al etapei a 10-a din Liga I. Este doar a doua victorie a formatiei de.

EXCLUSIV Gruia Stoica a depus cei 20 de milioane de euro in contul deschis pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a depus avansul de 20 de milioane de euro in contul escrow, pas necesar pentru preluarea a 51% din CFR Marfa, au declarat, pentru Adevarul, surse apropiate tranzactiei.

Remiza fara goluri intre ACS Poli Timisoara si Corona Brasov, in etapa a 10-a din Liga I

ACS Poli Timisoara si Corona Brasov au terminat la egalitate, scor 0-0, in duelul echipelor nou-promovate din etapa a 10-a a Ligii I. in urma acestui rezultat, timisorenii raman fara succes in campionat din.

Top 10 locuri din lume pentru a incepe o afacere

Cel mai recent raport al Bancii Mondiale arata un clasament al celor mai profitabile locuri din lume unde iti poti incepe o afacere. Noua Zeelanda pare a fi locul potrivit pentru deschiderea unui business de.

EXPLOZIE puternica intr-un bloc de 10 etaje din Resita, in aceasta dimineata

O explzie puternica a avut loc in aceasta dimineata intr-un bloc din Resita, trei din cele 10 etaje ale imobilului au fost afectate. Zidurile unor apartamente au fost spulberate de suflul deflagratiei. Locatarii au.

EXPLOZIE puternica intr-un bloc de 10 etaje din Resita. O persoana a murit, mai multi oameni au fost raniti

O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita. O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi. Alte persoane au fost ranite, iar in urma deflagratiei locatarii au.

GFR a virat 20 mil. euro intr-un cont escrow

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat.

GFR a virat 20 milioane de euro intr-un cont escrow, conditie prealabila pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR) a virat joi 90,4 milioane de lei aproximativ 20 milioane de euro) intr-un cont escrow deschis la Banca Transilvania, suma reprezentand 10% din pretul de cumparare a 51% din actiunile CFR Marfa detinute de stat, au declarat reprezentantii companiei pentru Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )