Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gheorghe Nichita afla, vineri, daca ajunge in arest la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Gheorghe Nichita afla, vineri, daca ajunge in arest la domiciliu

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca contestatia DNA prin care procurorii cer in continuare arest la domiciliu pentru edilul suspendat. continuă pe România Liberă

Gheorghe Nichita afla, vineri, daca scapa de arest

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca contestatia DNA prin care procurorii cer in continuare arest la domiciliu pentru edilul suspendat.

Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iasiului, afla vineri daca ramane in arest la domiciliu.Baronul PSD a apelat la toate tertipurile ca sa induplece instanta

Gheorghe Nichita, primarul suspendat al Iasiului, afla vineri, 5 iunie 2015, daca va ramane in arest la domiciliu. Curtea de Apel Bucuresti va analiza cererea procurorilor DNA de prelungire a acestei masuri, dupa ce, Tribunalul Bucuresti a decis, in 30 mai, sa o inlocuiasca cu cea a controlului judiciar. Pentru induplecarea magistratilor, Nichita a apelat, in ultima vreme, la tot felul de tertipuri.

Gheorghe Nichita afla daca scapa de arest: Curtea de Apel Bucuresti judeca contestatia prin care procurorii cer in continuare arest la domiciliu pentru edilul suspendat

Cariera politica a primarului de Iasi, Gheorghe Nichita se afla vineri in balanta. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca contestatia DNA prin care procurorii cer in continuare arest la domiciliu pentru.

Gheorghe Nichita, cercetat in continuare in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Primarul suspendat Gheorghe Nichita va fi cercetat in continuare in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale Iasi sa supravegheze anumite persoane, a decis.

Gheorghe Nichita ramane in arest la domiciliu

Primarul suspendat al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, ramane in arest la domiciliu, potrivit deciziei Curtii de Apel Bucuresti. Initial, Tribunalul Bucuresti a dispus inlocuirea arestului la domiciliu cu.

Gheorghe Nichita ramane in arest la domiciliu

Curtea de Apel Bucuresti a decis, astazi, ca primarul suspendat Gheorghe Nichita sa fie cercetat in continuare in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca ii folosea pe angajatii Politiei Locale Iasi, institutie subordonata municipalitatii, sa supravegheze anumite persoane, potrivit surselor din presa.

FOTO Viata de baron PSD. Gheorghe Nichita, print pe tot mapamondul, primar al saracilor la Iasi

China, Monaco si Santorini sunt doar cateva dintre destinatiile turistice in care baronul de Iasi, Gheorghe Nichita, a calatorit, in 2014, alaturi de amanta sa. La Iasi, fostul lider PSD a pozat permanent intr-un familist si sustinator al saracilor.

Viata de baron PSD. Gheorghe Nichita, print pe tot mapamondul, primar al saracilor la Iasi

China, Monaco si Santorini sunt doar cateva dintre destinatiile turistice in care baronul de Iasi, Gheorghe Nichita, a calatorit, in 2014, alaturi de amanta sa. La Iasi, fostul lider PSD a pozat permanent intr-un familist si sustinator al saracilor.

Marian Vanghelie afla azi daca iese din spatele gratiilor

Marian Vanghelie afla astazi daca pleaca acasa. Acesta a cerut din nou inlocuirea arestului preventiv cu masura controlului judiciar sau a arestului la domiciliu. Fostul edil a facut aceeasi cerere.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, afla miercuri daca va fi arestat pentru 30 de zile. Kiss este acuzat de spalare de bani, abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor afla miercuri daca va fi sau nu arestat pentru urmatoarele 30 de zile, informeaza B1 TV. Procurorii anticoruptie l-au retinut aseara pe Alexandru Kiss pentru 24 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )