Libnet.ro
UNICEF

20:30

Gheorghe Nichita merge in continuare la serviciu, desi se afla in arest la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Gheorghe Nichita merge in continuare la serviciu, desi se afla in arest la domiciliu

Reprezentantii municipalitatii iesene au anuntat, luni, ca primarul Gheorghe Nichita isi poate exercita functia, in conditiile in care instanta nu a stabilit restrictie in acest sens, desi acesta a fost plasat in arest la domiciliu, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, in arest la domiciliu: Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ca primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, sa fie plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu,.

Arestat la domiciliu intr-o vila de 300.000 de euro. Cum arata casa in care edilul amorezat, Gheorghe Nichita, isi executa pedeapsa (FOTO)

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ca primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, sa fie plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. Desi nu mai este un om liber, edilul iubaret va executa.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a ajuns la vila sa din Copou, unde a fost plasat in arest la domiciliu. Avocat: Important e ca ramane langa familie

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a ajuns, in noaptea de vineri spre sambata, la vila sa din cartierul rezidential Copou, unde a fost plasat in arest la domiciliu de catre judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Autosuspendat din functia de sef al PSD Iasi, nu insa si din cea de primar, Nichita este cercetat de DNA intr-un dosar in care edilul si-ar fi spionat fosta iubita, folosindu-se de Politia Locala, institutie care ii este subordonata.

Gheorghe Nichita, cercetat in arest la domiciliu

30- Primarul autosuspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, a primit o schimbare a masurii de control judiciar cu arest la domiciliu. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti si este.

Primarul Gheorghe Nichita, in arest la domiciliu

Primarul Iasiului Gheorghe Nichita va fi cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de instigare la folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii, in sensul ca a apelat la angajatii Politiei Locale pentru a-si urmari fosta iubita. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti si este definitiva, informeaza Mediafax.

Scrisoare din arest a baronului PSD Iasi: Va rog sa va ganditi la vecinul Gheorghe Nichita

Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, a trimis din arestul la domiciliu in care a fost plasat de catre procurorii DNA un mesaj public.

Radu Banciu, despre Gheorghe Nichita: Cand ies in spatiul public astfel de lucruri si cand ele sunt reale, cum sa mai continui in politica? Din punct de vedere profesional, etic, esti compromis ca om

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV despre scrisoarea deschisa pe care edilului Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, le-a adresat-o iesenilor. in.

Radu Banciu, despre Gheorghe Nichita: Cand ies in spatiul public astfel de lucruri si cand ele sunt reale, cum sa mai continui in politica? Din punct de vedere profesional, etic, esti compromis ca om (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV despre scrisoarea deschisa pe care edilului Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, le-a adresat-o iesenilor. in.

Gheorghe Nichita, intr-o scrisoare deschisa adresata iesenilor: Regret enorm situatia creata in ultimele zile. Cand se va putea, va voi vorbi deschis si transparent

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, a trimis o scrisoare iesenilor in care isi cere scuze pentru situatia creata, spunand ca el nu este un las si cand va putea, va vorbi deschis.

Iasi: Gheorghe Nichita va continua sa-si exercite functia

Gheorghe Nichita isi va putea exercita in continuare functia de primar al Iasiului, in conditiile in care instanta nu a pronuntat nicio restrictie in acest sens. Avand in vedere decizia instantei care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )