Libnet.ro
UNICEF

22:30

Iasi: Gheorghe Nichita va continua sa-si exercite functia

B1 B1,
Iasi: Gheorghe Nichita va continua sa-si exercite functia

Gheorghe Nichita isi va putea exercita in continuare functia de primar al Iasiului, in conditiile in care instanta nu a pronuntat nicio restrictie in acest sens. Avand in vedere decizia instantei care. continuă pe B1

Primarul Nichita va continua sa isi exercite functia

Reprezentantii municipalitatii iesene au anuntat, azi, ca primarul Gheorghe Nichita isi poate exercita functia, in conditiile in care instanta nu a stabilit restrictie in acest sens, desi acesta a fost plasat in arest la domiciliu, potrivit surselor din presa.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a ajuns la vila sa din Copou, unde a fost plasat in arest la domiciliu. Avocat: Important e ca ramane langa familie

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a ajuns, in noaptea de vineri spre sambata, la vila sa din cartierul rezidential Copou, unde a fost plasat in arest la domiciliu de catre judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Autosuspendat din functia de sef al PSD Iasi, nu insa si din cea de primar, Nichita este cercetat de DNA intr-un dosar in care edilul si-ar fi spionat fosta iubita, folosindu-se de Politia Locala, institutie care ii este subordonata.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, ajunge vineri in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, in dosarul in care isi spiona fosta iubita

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului si liderul filialei judetene a PSD, va ajunge vineri, 8 mai 2015, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti, care vor judeca recursul procurorilor DNA privind masura arestarii preventive a baronului. Alaturi de Nichita, tot cu propunere de arestare preventiva in dosarul de santaj, vor ajunge si doi sefi din Politia Locala Iasi, Liviu Hliboceanu si Stefan Avarvarei.

Scrisoare din arest a baronului PSD Iasi: Va rog sa va ganditi la vecinul Gheorghe Nichita

Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, a trimis din arestul la domiciliu in care a fost plasat de catre procurorii DNA un mesaj public.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, in arest la domiciliu: Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ca primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, sa fie plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu,.

Gheorghe Nichita merge in continuare la serviciu, desi se afla in arest la domiciliu

Reprezentantii municipalitatii iesene au anuntat, luni, ca primarul Gheorghe Nichita isi poate exercita functia, in conditiile in care instanta nu a stabilit restrictie in acest sens, desi acesta a fost plasat in arest la domiciliu, informeaza Agerpres.

Gheorghe Nichita ar putea afla vineri daca va fi arestat preventiv

Gheorghe Nichita afla vineri daca va fi trimis in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin care edilul a fost lasat sub control judiciar. in fata instantei, procurorii au explicat ca faptele de care se face vinovat Nichita sunt grave, astfel ca se impune masura arestului preventiv.

Anca Preda, consilier local independent, a fost urmarita de persoane suspecte pentru ca s-ar fi opus primarului Gheorghe Nichita

Consilierul local independent Anca Preda a declarat ca a fost urmarita si ca persoane suspecte au incercat sa se infiltreze in anturajul sau, doar pentru ca s-a opus primarului Gheorghe Nichita. Prima data.

Radu Banciu, despre Gheorghe Nichita: Cand ies in spatiul public astfel de lucruri si cand ele sunt reale, cum sa mai continui in politica? Din punct de vedere profesional, etic, esti compromis ca om

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV despre scrisoarea deschisa pe care edilului Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, le-a adresat-o iesenilor. in.

Radu Banciu, despre Gheorghe Nichita: Cand ies in spatiul public astfel de lucruri si cand ele sunt reale, cum sa mai continui in politica? Din punct de vedere profesional, etic, esti compromis ca om (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV despre scrisoarea deschisa pe care edilului Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, le-a adresat-o iesenilor. in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )