Libnet.ro
UNICEF

14:30

Gigi Becali afla PEDEAPSA DEFINITIVA abia pe 1 octombrie.

România Liberă România Liberă,
Gigi Becali afla PEDEAPSA DEFINITIVA abia pe 1 octombrie.

Judecarea contestatiei lui Gigi Becali la decizia Tribunalului Bucuresti de contopire a pedepselor cu inchisoarea si aplicarea unui spor de pedeapsa de sase luni a fost amanata la 1 octombrie de Curtea de Apel Bucuresti, pentru ca la dosar sa fie atasate motivarile sentintelor de condamnare, informeaza Mediafax. Avocatii lui Gigi Becali au solicitat initial suspendarea judecarii cauzei, invocand faptul ca au formulat o contestatie la executare in cazul uneia dintre hotarile de condamnare a . continuă pe România Liberă

Gigi Becali isi va afla pedeapsa finala pe 1 octombrie

Gigi Becali isi va afla pedeapsa finala pe data de 1 octombrie, au hotarat, marti, magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Omul de afaceri a fost adus la Curtea de Apel Bucuresti, marti dimineata, in jurul.

Gigi Becali, asteptat la Poarta Alba. Latifundiarul va sta intr-o rezerva de 10-15 detinuti

Penitenciarul Poarta Alba este locul in care Gigi Becali si-ar dori sa fie transferat pentru a-si executa pedeapsa. inchisoarea din judetul Constanta are acelasi regim de detentie cu cea de la Jilava: semideschis, inchis si de maxima siguranta. in plus, Becali ar fi foarte aproape de rudele sale care traiesc in Dobrogea si care fac parte din importanta comunitate aromana.

Curtea de Apel este asteptata sa decida marti cat va sta Gigi Becali dupa gratii

Curtea de Apel Bucuresti judeca marti recursul depus de Gigi Becali fata de decizia Tribunalului Bucuresti de a acorda un spor de sase luni la pedeapsa de trei ani primita deja de omul de afaceri. in acest caz, si procurorii au depus recurs, cerand marirea pedepsei latifundiarului cu un an.

Gigi Becali, din nou in fata instantei. Omul de afaceri afla cat timp va sta in inchisoare.

Curtea de Apel Bucuresti judeca, marti, recursurile fata de hotararea Tribunalului Capitalei in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali, prin care acestuia i-a fost aplicat un spor de sase luni, finantatorul Stelei avand astfel o condamnare de trei ani si jumatate de detentie, transmite Mediafax. Tribunalul Bucuresti a decis in 27 iunie, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Becali, sa ii aplice acestuia un spor de sase luni de inchisoare. Decizia a fost atacata cu .

Gigi Becali, din nou in fata tribunalului.

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, recursurile fata de hotararea Tribunalului Capitalei in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali, prin care acestuia i-a fost aplicat un spor de sase luni, finantatorul Stelei avand astfel o condamnare de trei ani si jumatate de detentie, transmite Mediafax. Tribunalul Bucuresti a decis in 27 iunie, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Becali, sa ii aplice acestuia un spor de sase luni de inchisoare. Decizia a fost atacata cu .

Gigi Becali se simte persecutat in inchisoare. Va fi mutat de la Jilava

Gigi Becali va fi mutat de la inchisoarea Jilava. Acesta va fi transferat la penitenciarul Poarta Alba. Chiar Becali a cerut sa fie mutat pentru ca se simte persecutat la Jilava, si de colegii de detentie.

Gigi Becali ar putea fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba. Spune ca se simte persecutat

Gigi Becali va fi mutat de la Jilava la inchisoarea Poarta Alba, spun surse din penitenciar. Acolo se fac pregatiri deja. Chiar Becali a cerut sa fie mutat pentru ca se simte peresecutat la Jilava, si de colegii d.

Crin Antonescu recunoaste: Gigi Becali, o greseala pentru PNL

Decizia de a-l aduce pe Gigi Becali in PNL a fost o greseala. O spune liderul PNL, Crin Antonescu intr-o discutie pe care a avut-o cu Ludovic Orban. Liberalul recunoaste ca trebuia sa se gandeasca mai mult si.

Gigi Becali a solicitat transferul din Penitenciarul Jilava. Comisia de la penitenciar a dat aviz favorabil

Comisia de la Penitenciarul Bucuresti Jilava a avizat favorabil transferul din unitate solicitat de Gigi Becali, decizia urmand sa fie luata de Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al penitenciarului Cristian Micu.

Penitenciarul Jilava a aprobat cererea de mutare a lui Gigi Becali. Latifundiarul mai are insa nevoie de o aprobare ca sa ajunga la Poarta Alba

Cererea lui Gigi Becali de a fi transferat la un alt penitenciar a fost aprobata de conducerea Penitenciarul Jilava. O comisie a Administratiei Nationale a Penitenciarelor urmeaza sa analizeze la randul ei cererea latifundiarului si sa decida daca acesta primeste verdict final pozitiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )