Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali, in lacrimi: Patronul Stelei si-a anuntat retragerea definitiva din viata publica

B1 B1,
Gigi Becali, in lacrimi: Patronul Stelei si-a anuntat retragerea definitiva din viata publica

Gigi Becali, finantatorul echipei Steaua, si-a anuntat, joi, retragerea definitiva din viata publica, spunand ca vrea ca atat el, cat si familia sa, sa aiba parte de liniste, potrivit GSP. Anuntul a fost. continuă pe B1

Ultima speranta a lui Gigi Becali: Patronul Stelei si-ar putea ispasi condamnarea in arest la domiciliu

Colegii lui Gigi Becali din Parlament parca se chinuie sa il scoata pe acesta din inchisoare cu orice pret. Dupa ce Madalin Vociu si Nicolae Paun au incercat sa treca de comisii legea privind amnistia.

Gigi Becali, la primul incident din penitenciar: Patronul Stelei ar fi fost provocat de interlopul Sandu Geamanu

Gigi Becali ar fi avut parte de primul incident in penitenciar, de la incarcerarea sa in condamnarii din dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, potrivit WoWBiz. Mai exact, surse din interiorul Penitenciarului.

Gigi Becali, mesaj din inchisoare: IES DEFINITIV si IREVOCABIL din VIATA PUBLICA.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a citit, joi, in cadrul unei conferinte de presa, un comunicat al lui Gigi Becali in care anunta ca iese definitiv si irevocabil din viata publica. Totodata, patronul Stelei a cerut ca nici el si nici familia lui sa nu mai fie haituiti. Citeste si Valentin Alexandru: Cazul Valiza va fi redeschis de comisiile LPF Comunicatul scris de Gigi Becali plangand, dupa cum a marturisit Mihai Stoica, este urmatorul: - Am iesit definitiv si irevocabil .

Dumitru Dragomir garanteaza ca Steaua nu va retrograda, chiar daca Gigi Becali va fi condamnat in Dosarul Valiza

Mult controversatul Dosar Valiza in care Gigi Becali a fost judecat si urmeaza sa-si afle sentinta, a starnit multe controverse in ultimul timp. Potrivit specialistilor, daca patronul Stelei va fi condamnat la inchisoare, Steaua ar putea fi retrogradata. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, anuleaza aceasta ipoteza care nu le da pace fanilor stelisti.

Gigi Becali, mesaj din inchisoare: IES din VIATA PUBLICA. Nu-mi mai HAITUITI familia.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a citit, joi, in cadrul unei conferinte de presa, un mesaj al lui Gigi Becali in care anunta ca iese din viata publica. Totodata, patronului Stelei a cerut ca nici el si nici familia lui sa nu mai fie haituiti. Citeste si Valentin Alexandru: Cazul Valiza va fi redeschis de comisiile LPF In curs de actualizare Citeste si Ce spune UEFA despre posibila EXCLUDERE a Stelei. De ce DEPINDE decizia.

Mesajul lui Gigi Becali, din inchisoare: Nu voi mai face nici o declaratie de acum incolo. Am iesit definitiv din viata publica

Mihai Stoica a prezentat la o conferinta de presa un comunicat din partea lui Gigi Becali care transimite ca se retrage din viata publica, nu va mai face declaratii si cere ca la emisiunile TV sa nu se mai vorbeasca despre el, scrie Mediafax. Nu este prima oara cand Becali promite sa se retraga din viata publica, iar comunicatul de acum vine cu un ton lacrimogen ce nu-l caracterizeaza pe fostul patron al Stelei.

DOSARUL VALIZA: Gigi Becali ar putea primi un spor la pedeapsa.

Gigi Becali, condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Valiza dupa ce a primit o condamnare similara in Dosarul terenurilor, ar putea primit un spor la pedeapsa. Mai exact, justitia ar putea sa-i aplice patronului Stelei un spor la pedeapsa din cauza numeroaselor infractiuni de care se face vinovat. Potrivit specialistilor in drept, in asemenea cazuri, acesta variaza intre sase luni si un an de inchisoare, potrivit Realitatea TV. Citeste si DOSARUL VALIZA. Gigi .

Gigi Becali, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Victor Piturca primeste 1 an cu suspendare

Finantatorului Stelei, Gigi Becali a fost condamnat, marti, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul Valiza. Decizia luata de Completul de cinci judecatori al instantei supreme este definitiva. Gigi.

O noua condamnare pentru Gigi Becali? Toata lumea asteapta VERDICTUL in cazul Valiza

Gigi Becali isi asteapta sentinta in dosarul Valiza. Omul de afaceri a ajuns in fata magistratilor de la Curtea Suprema. Becali este acuzat, impreuna cu fostul antrenor al Stelei Victor Piturca si.

Gigi Becali ar putea primi o noua lovitura astazi. Judecatorii ar putea anunta verdictul in Dosarul Valiza

Gigi Becali ar putea afla astazi sentinta in dosarul Valiza. Omul de afaceri va fi dus in fata magistratilor de la Curtea Suprema. Becali este acuzat, impreuna cu fostul antrenor al Stelei Victor Piturca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )