Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali, la primul incident din penitenciar: Patronul Stelei ar fi fost provocat de interlopul Sandu Geamanu

B1 B1,
Gigi Becali, la primul incident din penitenciar: Patronul Stelei ar fi fost provocat de interlopul Sandu Geamanu

Gigi Becali ar fi avut parte de primul incident in penitenciar, de la incarcerarea sa in condamnarii din dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, potrivit WoWBiz. Mai exact, surse din interiorul Penitenciarului. continuă pe B1

Catalin Zmarandescu uimeste din nou: Gigi Becali a primit ce merita! De ce ar trebui sa-mi pese de el?

Fosta garda de corp a lui Gigi Becali, Catalin Zmarandescu, a facut o declaratie cu care a lasat cu gura cascata pe toata lumea. in viziunea luptatorului de MMA, patronul Stelei merita cu varf si indesat sa ajunga la inchisoare.

Gigi Becali s-a bucurat de o vizita surpriza la penitenciar, cu 24 de ore inaintea termenului din Dosarul Valiza

Dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru implicarea sa in Dosarul Terenurilor si Dosarul Sechestrarii, Gigi Becali a primit o vizita din partea a trei apropiati.

Gigi Becali a rugat un prieten sa bage bani la Steaua: Ne va ajuta cu trei milioane de euro pana ajungem in grupe

Desi se afla in puscarie de aproape doua saptamani, Gigi Becali dovedeste ca nu a uitat de Steaua. Patronul ros-albastrilor a convins un prieten apropiat sa investeasca in echipa pana cand aceasta va ajunge in grupele Ligii Campionilor.

Studiu IRES: Poporul din Romania profunda tine cu Gigi Becali

Poporul din Romania profunda tine cu Gigi Becali si nu are incredere in justitie. Aceasta este concluzia unui studiu IRES privind arestarea patronului echipei de fotbal Steaua. Astfel, 46% dintre respondenti spun ca decizia condamnarii lui Becali este un lucru rau, 53% vor gratierea lui si 60% nu au incredere in Justitie.

De la muntele Athos la penitenciarul Rahova. 20 de calugari au venit sa se roage pentru Gigi Becali

Douazeci calugari de la muntele Athos au venit dimineata la inchisoarea unde este Gigi Becali. Calugarilor nu li s-a permis sa il viziteze pe omul de afaceri. Acesta a primit deja maximul de vizite.

Gigi Becali a participat la slujba oficiata de calugarii de la Muntele Athos: S-a rugat si s-a impartasit (VIDEO)

Gigi Becali a participat, duminica, la slujba oficiata de calugarii veniti de la Muntele Athos la biserica Penitenciarului Rahova, anunta avocatul acestuia, Bogdan Vlad. A mers la slujba, s-a.

Gigi Becali a participat la slujba oficiata de doi calugari de la Athos, la penitenciarul Rahova

Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari.

Calugari de la Muntele Athos au venit sa-l viziteze pe Gigi Becali la puscarie

Cativa calugari de la Muntele Athos au venit sambata dimineata, din Grecia, sa-l viziteze pe Gigi Becali la Penitenciarul Rahova din Capitala, potrivit Romania TV.

Patru calugari de la Muntele Athos au venit sa-l viziteze pe Gigi Becali la puscarie

Cativa calugari de la Muntele Athos au venit sambata dimineata, din Grecia, sa-l viziteze pe Gigi Becali la Penitenciarul Rahova din Capitala, potrivit Romania TV.

Mihai Stoica, in vizita la Gigi Becali. UPDATE: Gardienii au refuzat o parte din pachet

Mihai Stoica se afla vineri dimineata in vizita la Gigi Becali, la Penitenciarul Rahova. Este prima vizita a lui MM dupa ce Steaua a luat titlul.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )