Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Zmarandescu uimeste din nou: Gigi Becali a primit ce merita! De ce ar trebui sa-mi pese de el?

Adevărul Adevărul,
Catalin Zmarandescu uimeste din nou: Gigi Becali a primit ce merita! De ce ar trebui sa-mi pese de el?

Fosta garda de corp a lui Gigi Becali, Catalin Zmarandescu, a facut o declaratie cu care a lasat cu gura cascata pe toata lumea. in viziunea luptatorului de MMA, patronul Stelei merita cu varf si indesat sa ajunga la inchisoare. continuă pe Adevărul

Aflat la pamant, Gigi Becali a mai primit o lovitura dura: El vorbeste de credinta? Sa-i fie rusine

Imaginea fotbalului romanesc e reprezentata perfect de acest duel verbal: Jean Padureanu, inculpat in Dosarul Transferurilor, l-a facut praf pe Gigi Becali, condamnat in Dosarul Terenurilor.

VIDEO Palmaresul judecatorilor lui Gigi Becali

Membrii completului care pe 4 iunie urmeaza sa dea o sentinta in dosarul Valiza, in care Gigi Becali este acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri, sunt cunoscuti pentru cazuri celebre cu demnitari si interlopi pe care le-au judecat de-a lungul timpului.

Gigi Becali, SHOW in sala de judecata: Eu sunt copilul vitreg al Romaniei!.

Mai bine de doua ore si jumatate le-a vorbit Gigi Becali magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care l-au audiat luni in Dosarul Valiza, intre altele el citindu-le rugaciuni si numindu-i pe judecatori apostoli pe pamant. Totodata, el sustine ca Steaua nu poate exista fara Gigi Becali in libertate si a cerut instantei contopirea pedepselor. Gigi Becali s-a straduit din rasputeri luni sa-i convinga pe judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca este nevinovat in .

Gigi Becali nu mai e deputat. Postul sau, vacantat. Urmeaza alegeri in colegiul din Sectorul 6.

Gigi Becali nu mai e deputat dupa ce Camera Deputatilor a luat act, miercuri, ca patronul echipei Steaua a fost incarcerat dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN. Cum postul de deputat al lui Becali a fost vacantat, urmeaza ca in colegiul din Sectorul 6 in care a fost ales omul de afaceri sa fie organizate alegeri parlamentare, transmite Realitatea TV. Citeste si Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din .

Anghel Iordanescu, dezamagit ca fanii Stelei l-au ignorat pe Gigi Becali: Ma asteptam sa apara cu un banner Multumim, Gigi!

Fostul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu, este solidar cu Gigi Becali si sustine ca suporterii Stelei ar fi trebuit sa nu uite ca un merit aparte pentru titlul castigat in acest sezon ii apartine patronului echipei.

Gigi Becali a ramas fara mandatul de deputat. Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului sau

Gigi Becali nu mai este deputat incepand de astazi. Plenul Camerei Deputatilor a luat act de incetarea mandatului de parlamentar. in colegiul lui Becali nu se vor organiza alegeri deorece mai exista un deputat.

Plenul Camerei Deputatilor decide miercuri vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali

Plenul Camerei Deputatilor discuta miercuri vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali. Comisia juridica a Camerei a aprobat ieri hotararea prin care deputatii vor lua act de incetarea mandatului.

Mihai Stoica, in vizita la Gigi Becali. UPDATE: Gardienii au refuzat o parte din pachet

Mihai Stoica se afla vineri dimineata in vizita la Gigi Becali, la Penitenciarul Rahova. Este prima vizita a lui MM dupa ce Steaua a luat titlul.

Gigi Becali a rugat un prieten sa bage bani la Steaua: Ne va ajuta cu trei milioane de euro pana ajungem in grupe

Desi se afla in puscarie de aproape doua saptamani, Gigi Becali dovedeste ca nu a uitat de Steaua. Patronul ros-albastrilor a convins un prieten apropiat sa investeasca in echipa pana cand aceasta va ajunge in grupele Ligii Campionilor.

Mihai Stoica, in vizita la Gigi Becali

Mihai Stoica se afla vineri dimineata in vizita la Gigi Becali, la Penitenciarul Rahova. Este prima vizita a lui MM dupa ce Steaua a luat titlul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )