Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali a ramas fara mandatul de deputat. Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului sau

Antena3 Antena3,
Gigi Becali a ramas fara mandatul de deputat. Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului sau

Gigi Becali nu mai este deputat incepand de astazi. Plenul Camerei Deputatilor a luat act de incetarea mandatului de parlamentar. in colegiul lui Becali nu se vor organiza alegeri deorece mai exista un deputat. continuă pe Antena3

Gigi Becali nu mai e deputat. Postul sau, vacantat. Urmeaza alegeri in colegiul din Sectorul 6.

Gigi Becali nu mai e deputat dupa ce Camera Deputatilor a luat act, miercuri, ca patronul echipei Steaua a fost incarcerat dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN. Cum postul de deputat al lui Becali a fost vacantat, urmeaza ca in colegiul din Sectorul 6 in care a fost ales omul de afaceri sa fie organizate alegeri parlamentare, transmite Realitatea TV. Citeste si Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din .

Plenul Camerei Deputatilor decide miercuri vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali

Plenul Camerei Deputatilor discuta miercuri vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali. Comisia juridica a Camerei a aprobat ieri hotararea prin care deputatii vor lua act de incetarea mandatului.

Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului lui Becali

Camera Deputatilor a luat act, astazi, de incetarea mandatului lui Gigi Becali, conform surselor de presa.

VIDEO Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului de parlamentar al lui Becali

Camera Deputatilor a luat act miercuri, in sedinta de plen, de incetarea mandatului de deputat al lui George Becali si a declarat vacant locul sau in circumscriptia electorala nr. 42 Bucuresti.

Gigi Becali, SHOW in sala de judecata: Eu sunt copilul vitreg al Romaniei!.

Mai bine de doua ore si jumatate le-a vorbit Gigi Becali magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care l-au audiat luni in Dosarul Valiza, intre altele el citindu-le rugaciuni si numindu-i pe judecatori apostoli pe pamant. Totodata, el sustine ca Steaua nu poate exista fara Gigi Becali in libertate si a cerut instantei contopirea pedepselor. Gigi Becali s-a straduit din rasputeri luni sa-i convinga pe judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca este nevinovat in .

Gigi Becali a urmarit petrecerea de dupa gratii. N-a avut nici sampanie, nici artificii, ci s-a bucurat alaturi de colegii de celula

Gigi Becali a urmarit petrecerea stelistilor de dupa gratii, fara sampanie, artificii sau partenerii sai de afaceri. 20 de calugari de pe Muntele Athos ar putea veni in zilele urmatoare in.

VIDEO Palmaresul judecatorilor lui Gigi Becali

Membrii completului care pe 4 iunie urmeaza sa dea o sentinta in dosarul Valiza, in care Gigi Becali este acuzat de dare de mita si fals in inscrisuri, sunt cunoscuti pentru cazuri celebre cu demnitari si interlopi pe care le-au judecat de-a lungul timpului.

Gigi Becali, pomenit la SLUJBA de duminica a bisericii pe care a construit-o in Pipera.

Numele lui Gigi Becali a rasunat duminica in biserica din Pipera, pe care parlamentarul, aflat acum la inchisoare, a finantat-o. Becali a fost pomenit de doua ori de preoti, la o slujba la care au participat mama si una dintre fetele patronului echipei de fotbal Steaua, potrivit b1. ro. Credinciosii care au venit la slujba regreta situatia lui Gigi Becali. Unii spun ca i-au trimis la Penitenciarul Rahova chiar scrisori de incurajare. A fost de altfel dorinta exprimata de Gigi Becali inaintea .

Anghel Iordanescu, dezamagit ca fanii Stelei l-au ignorat pe Gigi Becali: Ma asteptam sa apara cu un banner Multumim, Gigi!

Fostul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu, este solidar cu Gigi Becali si sustine ca suporterii Stelei ar fi trebuit sa nu uite ca un merit aparte pentru titlul castigat in acest sezon ii apartine patronului echipei.

UPDATE VIDEO Instanta suprema se pronunta pe 4 iunie in dosarul Valiza / Gigi Becali, la Inalta Curte: Am falsificat data pe actul privind cumpararea unui teren, l-am pus pe Piturca sa semneze / DNA cere condamnarea lui Becali la patru ani de inchisoare

STIRE ACTUALIZATA Inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat luni dezbaterile in dosarul Valiza, in care sunt judecati George Becali, Victor Piturca si Teia Sponte, instanta urmand a se pronunta pe 4 iunie, informeaza Agerpres. Gigi Becali a declarat luni, la instanta suprema, ca dupa ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vanzare-cumparare unui teren in Cluj, iar pe Victor Piturca l-a pus sa semneze ca martor, precizand ca nu mai stie daca i-a spus ce este acel act. DNA a cerut condamnarea lui George Becali la patru ani de inchisoare cu executare pentru dare de mira si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )