Libnet.ro
UNICEF

06:00

Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului lui Becali

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului lui Becali

Camera Deputatilor a luat act, astazi, de incetarea mandatului lui Gigi Becali, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului de parlamentar al lui Becali

Camera Deputatilor a luat act miercuri, in sedinta de plen, de incetarea mandatului de deputat al lui George Becali si a declarat vacant locul sau in circumscriptia electorala nr. 42 Bucuresti.

Gigi Becali a ramas fara mandatul de deputat. Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului sau

Gigi Becali nu mai este deputat incepand de astazi. Plenul Camerei Deputatilor a luat act de incetarea mandatului de parlamentar. in colegiul lui Becali nu se vor organiza alegeri deorece mai exista un deputat.

Plenul Camerei Deputatilor decide miercuri vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali

Plenul Camerei Deputatilor discuta miercuri vacantarea mandatului de deputat al lui Gigi Becali. Comisia juridica a Camerei a aprobat ieri hotararea prin care deputatii vor lua act de incetarea mandatului.

incetarea mandatului de deputat al lui Becali, aprobata de Comisia juridica din Camera Deputatilor

Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat, marti, prin vot secret, propunerea plenului Camerei un proiect de hotarare prin care sa se ia act de incetarea mandatului de parlamentar al lui George Becali,.

Presedintele, mai usor de demis. Camera Deputatilor a adoptat reducerea la 30% a pragului de prezenta la referendum

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 221 de voturi pentru, 73 de voturi impotriva si 2 abtineri, proiectul de lege privind reducerea pragului de prezenta la referendum la 30%. Initiati.

Legea Referendumului, adoptata de Camera Deputatilor

Legea Referendumului a fost adoptata, astazi, de Camera Deputatilor, informeaza sursele de presa.

Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat reducerea cvorumului la referendumuri la 30%

Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat, luni seara, in unanimitate, in forma propusa, proiectul de lege care reduce cvorumul la referendumuri la 30% din numarul alegatorilor inscrisi in listele.

Reducerea cvorumului la referendumuri la 30%, aprobata de Comisia juridica din Camera Deputatilor

Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat, luni seara, in unanimitate, in forma propusa, initiativa legislativa care reduce cvorumul la referendumuri la 30% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale permanente. Propunerea legislativa urmeaza sa fie supusa miercuri votului plenului Camerei Deputatilor, for decizional pentru acest proiect de lege.

George Becali si-a pierdut mandatul de parlamentar

Camera Deputatilor a luat act astazi, in sedinta de plen, de incetarea mandatului de deputat al lui George Becali si a declarat vacant locul sau in circumscriptia electorala nr. 42 Bucuresti.

Gigi Becali nu mai e deputat. Postul sau, vacantat. Urmeaza alegeri in colegiul din Sectorul 6.

Gigi Becali nu mai e deputat dupa ce Camera Deputatilor a luat act, miercuri, ca patronul echipei Steaua a fost incarcerat dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN. Cum postul de deputat al lui Becali a fost vacantat, urmeaza ca in colegiul din Sectorul 6 in care a fost ales omul de afaceri sa fie organizate alegeri parlamentare, transmite Realitatea TV. Citeste si Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )