Libnet.ro
UNICEF

08:00

Presedintele, mai usor de demis. Camera Deputatilor a adoptat reducerea la 30% a pragului de prezenta la referendum

Antena3 Antena3,
Presedintele, mai usor de demis. Camera Deputatilor a adoptat reducerea la 30% a pragului de prezenta la referendum

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, cu 221 de voturi pentru, 73 de voturi impotriva si 2 abtineri, proiectul de lege privind reducerea pragului de prezenta la referendum la 30%. Initiati. continuă pe Antena3

Legea referendumului, adoptata cu pragul de 30%. Presedintele, mai usor de demis.

Legea referendumului a fost adoptata, miercuri, de Camera Deputatilor, care este for decizional, in varianta cu 30% cvorum de participare, informeaza Realitatea TV. Acest lucru inseamna ca este suficient ca unul din trei alegatori sa voteze DA pentru ca un referendum sa fie validat. Deputatii au adoptat legea cu u 221 de voturi pentru, 73 de voturi impotriva si 2 abtineri, potrivit Mediafax. Initiativa legislativa, semnata de Valeriu Zgonea, Florin Iordache, Eugen Nicolicea si Bogdan .

Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat reducerea cvorumului la referendumuri la 30%

Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat, luni seara, in unanimitate, in forma propusa, proiectul de lege care reduce cvorumul la referendumuri la 30% din numarul alegatorilor inscrisi in listele.

Reducerea cvorumului la referendumuri la 30%, aprobata de Comisia juridica din Camera Deputatilor

Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat, luni seara, in unanimitate, in forma propusa, initiativa legislativa care reduce cvorumul la referendumuri la 30% din numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale permanente. Propunerea legislativa urmeaza sa fie supusa miercuri votului plenului Camerei Deputatilor, for decizional pentru acest proiect de lege.

Legea Referendumului, adoptata de Camera Deputatilor

Legea Referendumului a fost adoptata, astazi, de Camera Deputatilor, informeaza sursele de presa.

Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului lui Becali

Camera Deputatilor a luat act, astazi, de incetarea mandatului lui Gigi Becali, conform surselor de presa.

VIDEO Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului de parlamentar al lui Becali

Camera Deputatilor a luat act miercuri, in sedinta de plen, de incetarea mandatului de deputat al lui George Becali si a declarat vacant locul sau in circumscriptia electorala nr. 42 Bucuresti.

Liberalii nu mai sunt atat de siguri de reducerea TVA-ului la paine

Presedintele Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor, liberalul Nini Sapunaru spune ca aceasta masura nu va duce la scaderea pretului painii, ci la o colectare mai mare a banilor la buget.

Gigi Becali a ramas fara mandatul de deputat. Camera Deputatilor a luat act de incetarea mandatului sau

Gigi Becali nu mai este deputat incepand de astazi. Plenul Camerei Deputatilor a luat act de incetarea mandatului de parlamentar. in colegiul lui Becali nu se vor organiza alegeri deorece mai exista un deputat.

Camera Deputatilor decide miercuri asupra locului de deputat al lui Becali.

Plenul Camerei Deputatilor va decide, miercuri, asupra vacantarii mandatului deputatului George Becali, in urma informarii primite de la Inalta Curte, privind decizia de condamnare a omului de afaceri la trei ani de inchisoare, informeaza Mediafax. Liderul grupului PSD, Marian Neacsu, a precizat, dupa sedinta Biroului Permanent, ca s-a primit din partea Tribunalului Bucuresti sectia penala o informare privind decizia definitiva si irevocabila in cazul lui George Becali. Citeste si DOSARUL .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )