Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gigi Becali a urmarit petrecerea de dupa gratii. N-a avut nici sampanie, nici artificii, ci s-a bucurat alaturi de colegii de celula

Antena3 Antena3,
Gigi Becali a urmarit petrecerea de dupa gratii. N-a avut nici sampanie, nici artificii, ci s-a bucurat alaturi de colegii de celula

Gigi Becali a urmarit petrecerea stelistilor de dupa gratii, fara sampanie, artificii sau partenerii sai de afaceri. 20 de calugari de pe Muntele Athos ar putea veni in zilele urmatoare in. continuă pe Antena3

Gigi Becali a urmarit petrecerea de titlu a Stelei la televizor, in Penitenciarul Rahova

Patronul Stelei a fost si el partas la petrecerea jucatorilor Stelei organizata cu prilejul castigarii titlului de campioana. Chiar daca nu a putut fi prezent in Piata Constitutiei, patronul trupei ros-albastre a urmarit fiesta propriilor jucatori la televizor, in celula sa din Penitenciarul Rahova.

Ce spunea Becali despre libertate inainte sa ajunga dupa gratii.

Gigi Becali, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN, spunea, inainte sa ajunga la inchisoare, ca sentimenul cel mai urat pe care il traieste un om este cand se afla intre gratii. Becali a facut aceasta afirmatie pe 19 martie, cand se declara de acord cu o amnistie care sa-i permita fostului premier Adrian Nastase sa iasa din inchisoare. Citeste si Gigi Becali, pomenit la SLUJBA de duminica a bisericii pe care a construit-o in .

Marko Attila: Monica Macovei e frigida. Are orgasm doar cand vede oameni dupa gratii.

Deputatul UDMR Marko Attila este vizibil deranjat de atitudinea si comentariile fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei, pe tema condamnarii lui Gigi Becali. In ultimele zile am auzit-o de cateva ori la televizor pe Monica Macovei, citata si astazi de o televiziune de stiri, care sustine ca partidele de guvernamant pregatesc gratierea lui Becali. Am auzit acelasi lucru si dupa incarcerarea lui Nastase. Toata lumea stie ca Gigi nu va fi gratiat, asa cum nu a fost nici Nastase. Din .

Procurorul Dan Voinea: Crin Antonescu ar trebuie condamnat alaturi de Gigi Becali pentru favoruri

Dan Voinea, fostul procuror care s-a ocupat de dosarul schimbului de terenuri dintre Gigi Becali si MAPN, sustine ca si alti demnitari care i-au facut favoruri omului de afaceri ar trebui sa fie dupa gratii.

Procurorul Dan Voinea: Crin Antonescu ar trebui condamnat alaturi de Gigi Becali pentru favoruri

Dan Voinea, fostul procuror care s-a ocupat de dosarul schimbului de terenuri dintre Gigi Becali si MAPN, sustine ca si alti demnitari care i-au facut favoruri omului de afaceri ar trebui sa fie dupa gratii.

Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din inchisoare pe 4 sau 5 iunie.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat la petrecerea de sarbatorire a celui de-al 24-lea titlu de catre Steaua ca spera ca judecatorii de la ICCJ sa contopeasca pedepsele din Dosarul Valiza si cel al schimbului de terenuri cu MApN, iar Gigi Becali sa fie eliberat din inchisoare. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost maestru de ceremonii la premierea jucatorilor Stelei pe Arena Nationala, cand acestora le-au fost decernate tricourile si medaliile de campioni ai Ligii .

Sfaturile lui Dragomir pentru Becali dupa gratii

Dumitru Dragomir a trecut inainte de 1989 prin experienta carcerala si stie cum te poti descurca dupa gratii.

Gigi Becali nu mai e deputat. Postul sau, vacantat. Urmeaza alegeri in colegiul din Sectorul 6.

Gigi Becali nu mai e deputat dupa ce Camera Deputatilor a luat act, miercuri, ca patronul echipei Steaua a fost incarcerat dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului ilegal de terenuri cu MApN. Cum postul de deputat al lui Becali a fost vacantat, urmeaza ca in colegiul din Sectorul 6 in care a fost ales omul de afaceri sa fie organizate alegeri parlamentare, transmite Realitatea TV. Citeste si Mihai Stoica: Speram ca Gigi Becali sa fie eliberat din .

UPDATE VIDEO Dosarul Valiza. Gigi Becali, la Inalta Curte: Am falsificat data pe actul privind cumpararea unui teren, l-am pus pe Piturca sa semneze/ DNA cere condamnarea lui Becali la patru ani de inchisoare

Gigi Becali a declarat luni, la instanta suprema, ca dupa ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vanzare-cumparare unui teren in Cluj, iar pe Victor Piturca l-a pus sa semneze ca martor, precizand ca nu mai stie daca i-a spus ce este acel act, potrivit Mediafax. Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a inceput in jurul orei 12. 45 judecarea recursului procurorilor anticoruptie in dosarul Valiza, formulat dupa ce un alt complet de la instanta suprema a dispus achitarea lui Gigi Becali, Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piturca si Radu Gheorghe Marino.

UPDATE VIDEO Instanta suprema se pronunta pe 4 iunie in dosarul Valiza / Gigi Becali, la Inalta Curte: Am falsificat data pe actul privind cumpararea unui teren, l-am pus pe Piturca sa semneze / DNA cere condamnarea lui Becali la patru ani de inchisoare

STIRE ACTUALIZATA Inalta Curte de Casatie si Justitie a finalizat luni dezbaterile in dosarul Valiza, in care sunt judecati George Becali, Victor Piturca si Teia Sponte, instanta urmand a se pronunta pe 4 iunie, informeaza Agerpres. Gigi Becali a declarat luni, la instanta suprema, ca dupa ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vanzare-cumparare unui teren in Cluj, iar pe Victor Piturca l-a pus sa semneze ca martor, precizand ca nu mai stie daca i-a spus ce este acel act. DNA a cerut condamnarea lui George Becali la patru ani de inchisoare cu executare pentru dare de mira si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )