Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali a participat la slujba oficiata de doi calugari de la Athos, la penitenciarul Rahova

Antena3 Antena3,
Gigi Becali a participat la slujba oficiata de doi calugari de la Athos, la penitenciarul Rahova

Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari. continuă pe Antena3

Gigi Becali a participat la slujba oficiata de calugarii de la Muntele Athos: S-a rugat si s-a impartasit (VIDEO)

Gigi Becali a participat, duminica, la slujba oficiata de calugarii veniti de la Muntele Athos la biserica Penitenciarului Rahova, anunta avocatul acestuia, Bogdan Vlad. A mers la slujba, s-a.

Penitenciarul Rahova a aprobat prezenta a doi calugari de la Athos. ...

UPDATE: Calugari de la Muntele Athos au fost, sambata, la Penitenciarul Rahova pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze o slujba, duminica, la biserica unitatii de detentie, a declarat pentru Mediafax avocatul Robert Ionescu. Penitenciarul Rahova a aprobat accesul celor doi calugari de la Athos in unitatea de detentie, duminica, intre 8. 00 si 12. 00, pentru participarea la activitati religioase. Administratia Nationala a Penitenciarelor si Penitenciarul .

Calugarii de la Muntele Athos au facut slujba la Penitenciarul Rahova. ...

Slujba calugarilor de la Muntele Athos a avut loc azi la Penitenciarul Rahova. Gigi Becali a participat la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, anunta Mediafax, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari monahi de la Muntele Athos, potrivit reprezentantilor penitenciarului. In baza programarilor, la slujba au participat 85 de persoane private de libertate. Avand in vedere capacitatea capelei de 120 .

Doi calugari de pe Muntele Athos oficiaza slujba la Penitenciarul Rahova. Gigi Becali poate sa participe

Penitenciarul Rahova a aprobat accesul a doi calugari de la Muntele Athos in unitatea de detentie, astazi, intre orele 8. 00 si 12. Astfel, slujba de duminica va fi oficiata de cei doi calugari, impreuna cu doi reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe Romane.

Doi calugari de pe Muntele Athos oficiaza Sfanta Liturghie la Penitenciarul Rahova. Gigi Becali poate sa participe

Penitenciarul Rahova a aprobat accesul a doi calugari de la Muntele Athos in unitatea de detentie, astazi, intre orele 8. 00 si 12.

Calugari de la Muntele Athos au venit sa-l viziteze pe Gigi Becali la puscarie

Cativa calugari de la Muntele Athos au venit sambata dimineata, din Grecia, sa-l viziteze pe Gigi Becali la Penitenciarul Rahova din Capitala, potrivit Romania TV.

De la muntele Athos la penitenciarul Rahova. 20 de calugari au venit sa se roage pentru Gigi Becali

Douazeci calugari de la muntele Athos au venit dimineata la inchisoarea unde este Gigi Becali. Calugarilor nu li s-a permis sa il viziteze pe omul de afaceri. Acesta a primit deja maximul de vizite.

Patru calugari de la Muntele Athos au venit sa-l viziteze pe Gigi Becali la puscarie

Cativa calugari de la Muntele Athos au venit sambata dimineata, din Grecia, sa-l viziteze pe Gigi Becali la Penitenciarul Rahova din Capitala, potrivit Romania TV.

Mihai Stoica, in vizita la Gigi Becali. UPDATE: Gardienii au refuzat o parte din pachet

Mihai Stoica se afla vineri dimineata in vizita la Gigi Becali, la Penitenciarul Rahova. Este prima vizita a lui MM dupa ce Steaua a luat titlul.

Catalin Zmarandescu uimeste din nou: Gigi Becali a primit ce merita! De ce ar trebui sa-mi pese de el?

Fosta garda de corp a lui Gigi Becali, Catalin Zmarandescu, a facut o declaratie cu care a lasat cu gura cascata pe toata lumea. in viziunea luptatorului de MMA, patronul Stelei merita cu varf si indesat sa ajunga la inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )