Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest

Antena3 Antena3,
Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, acuzat de santaj, ramane in arest. Curtea de Apel Constanta a respins recursul depus de procurori fata de decizia tribunalului de a inlocui arestul preventiv cu. continuă pe Antena3

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, ramane in arest: Decizia este definitiva

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, ramane in arest. Decizia luata marti de Curtea de Apel Constanta este definitiva. Magistratii au mai decis ca Ion Grinica Anghel, fiul lui Bercea Mondial, sa nu.

Ginerele lui BERCEA MONDIAL ramane in arest. Decizia CAB este DEFINITIVA

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, marti ca Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, trimis in judecata pentru santajarea fratelui presedintelui, Mircea Basescu, sa ramana in arest. Decizia este definitiva.

Veste buna pentru clanul Mondial. Ginerele lui Bercea ar putea fi cercetat in libertate

Ginerele lui Bercea Mondial ar putea fi judecat in libertate. Astazi ar putea fi anuntat termenul la care Curtea de Apel Constanta va judeca recursul procurorilor la deciza pe care Tribunalul a dat-o vineri. Decizia.

Parchetul General, DATE EXPLOZIVE despre Bercea Mondial

Pentru prima oara de la izbucnirea scandalului Basescu-Bercea, Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie CONFIRMA caracatita interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial. Institutia a.

DOCUMENT. Parchetul General, DATE EXPLOZIVE despre Bercea Mondial

Pentru prima oara de la izbucnirea scandalului Basescu-Bercea, Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie CONFIRMA caracatita interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial. Institutia a.

VIDEO Fiica lui Bercea Mondial si-a vizita mama la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova: Am incredere in justitia din Romania

Izaura Bercea a mai declarat inca odata in fata Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova ca familia ei nu a avut niciodata intentia sa il santajeze pe Mircea Basescu.

VIDEO Fiica lui Bercea Mondial si-a vizitat mama la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova: Am incredere in justitia din Romania

Izaura Bercea a declarat inca o data in fata Penitenciarului de Maxima Siguranta din Craiova ca familia ei nu a avut niciodata intentia sa il santajeze pe Mircea Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )