Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gorghiu: PNL va sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor. Legea salarizarii trebuie discutata pentru toata lumea

B1 B1,
Gorghiu: PNL va sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor. Legea salarizarii trebuie discutata pentru toata lumea

Alina Gorghiu a declarat intr-o conferinta de presa ca liberalii vor sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor si adoptarea unei singure legi a salarizarii pentru toti bugetarii. Am. continuă pe B1

Victor Ponta, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea. Eu nu mi-am schimbat parerea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre bugetarea ordonantei privind salariile demnitarilor. S-au pus bani. S-a schimbat.

Alina Gorghiu: PNL sustine AmCham pe tema consultarilor privind achizitiile publice

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca PNL sustine demersul Camerei de Comert Americane din Romania si a cerut Guvernului sa prelungeasca perioada consultarilor pentru modificarea legislatiei achizitiilor publice.

Alina Gorghiu: PNL se alatura demersului Camerei de Comert Americane in Romania privind consultarile pe legislatia achizitiilor publice

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, ca PNL sustine demersul Camerei de Comert Americane din Romania privind organizarea de consultari pe tema legislatiei achizitiilor publice. Totodata, Gorghiu a.

OUG care majoreaza salariile demnitarilor nu s-a rediscutat in guvern si ramane in vigoare

Guvernul nu a rediscutat, ieri, OUG care majoreaza salariile demnitarilor, desi premierul Victor Ponta anuntase anterior ca va lua o decizie politica in acest sens, el exprimandu-si totodata dezacordul fata de cresterea salariilor demnitarilor inainte de intrarea in vigoare a Legii salarizarii.

Ce spune Ponta despre salariile demnitarilor

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni, la Antena 3, despre salariile demnitarilor, subliniind ca demnitarii trebuie sa aiba un salariu mai mare, insa nu poti sa faci asta doar pentru ei, ci trebuie sa faci.

Dragnea explica de ce ar putea fi respinsa ordonanta de majorare a salariilor demnitarilor

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca va propune in Parlament respingerea ordonantei privind majorarea salariilor demnitarilor, daca cei care beneficiaza tot o plimba de la unul la altul si nu o sustine nimeni, referindu-se la faptul ca unii au anuntat ca isi doneaza banii.

Oprea: Salariile demnitarilor trebuie marite pentru a combate coruptia

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, miercuri, ca el se vede ca o punte intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni, in contextul disputelor privind majorarea salariilor demnitarilor, precizand ca este o masura adoptata cu buna-credinta, pentru a combate coruptia la nivelul inaltilor demnitari.

Salariile demnitarilor, majorate preferential. Ponta nu s-a tinut de cuvant

Inaltii demnitari vor primi de la 1 august indemnizatiile majorate, Guvernul Ponta aproband, marti, prin ordonanta de rectificare bugetara suma necesara pentru finantarea acestora. Premierul Ponta nu si-a onorat promisiunea de a amana majorarea salariilor demnitarilor.

Alina Gorghiu: PNL nu va mai face aliante politice. Numeroasele diferente care exista intre noi si PSD vor fi judecate de electorat (VIDEO)

Alina Goghiu a precizat luni, in cadrul unei conferinte de presa ca PNL nu va mai face aliante politice, informeaza B1 TV. PNL nu va mai face aliante politice. Numeroasele diferente care exista intre noi si .

Alina Gorghiu: PNL vrea consultari pe teme economice. Este necesar ca toti oamenii politici sa ofere un alt tip de discurs si o alta maniera de actiune (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa ca PNL doreste consultari cu toate partidele pe Codul Fiscal, dar si teme economice, pentru a actiona astfel in interesul Romaniei, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )