Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gorghiu, scrisoare deschisa catre Ponta: Vom ataca in justitie refuzul Guvernului de a organiza alegeri partiale

Adevărul Adevărul,
Gorghiu, scrisoare deschisa catre Ponta: Vom ataca in justitie refuzul Guvernului de a organiza alegeri partiale

Presedintele PNL Alina Gorghiu i-a adresat o scrisoare premierului Victor Ponta, in care l-a avertizat ca, daca Guvernul nu ia masuri pentru organizarea alegerilor partiale, va apela la justitie. continuă pe Adevărul

Radu Popa, deputat PSD, scrisoare deschisa catre presedintele Iohannis

Radu Popa, deputat PSD si fost consilier al premierului Victor Ponta, i-a trimis presedinteleui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa in care ii reaminteste despre insemnatatea votului din 16 noiembrie, turul II al alegerilor prezidentiale, atunci cand romanii din diaspora nu au putut vota doarece Guvernul Ponta nu a infiintat sectii de votare suficiente in strainatate.

Valeriu Zgonea, scrisoare deschisa catre deputati: Alesii sunt vazuti drept hoti, corupti si chiulangii. A sosit timpul sa fim responsabili

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a adresat colegilor o scrisoare deschisa, in care le atrage atentia ca Parlamentul sufera din cauza unui deficit de imagine si a sosit timpul sa devina.

Alina Gorghiu il ameninta pe Ponta cu justitia, intr-o scrisoare deschisa: Stabiliti alegerile partiale in sedinta de Guvern

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a trimis, marti, o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta in care ii cere ca, in sedinta de Guvern de saptamana aceasta, sa decida privind organizarea alegerilor.

Zgonea, scrisoarea deschisa catre deputati: A venit timpul sa fim responsabili

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a adresat, duminica, o scrisoare deschisa deputatilor in care le atrage atentia ca Parlamentul sufera din cauza unui deficit de imagine si, prin urmare, le transmite ca a venit timpul sa fie responsabili.

Valeriu Zgonea le-a adresat o scrisoare deschisa colegilor din Parlament: Deputatii, vazuti ca hoti, corupti, chiulangii. A venit timpul sa fim responsabili.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a adresat duminica o scrisoare deschisa deputatilor in care le atrage atentia ca Parlamentul sufera din cauza unui deficit de imagine si ca sunt vazuti drept hoti, corupti si chiulangii, el transmitandu-le ca a venit timpul sa fie responsabili, potrivit Mediafax.

Stabiliti alegerile partiale la Guvern, altfel mergem in justitie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a trimis, azi, o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta in care ii cere ca, in sedinta de Guvern de saptamana aceasta, sa decida privind organizarea alegerilor partiale, in caz contrar liberalii urmand ca atace in contencios administrativ acest refuz.

Veronica din Canada, scrisoare catre Ponta, dupa propunerea ca romanii din diaspora sa cotizeze la buget: Daca taceati, plagiator ramaneati!

Dupa afirmatiile premierului Victor Ponta conform carora daca cele 3 milioane de romani din diaspora ar cotiza cu 10 euro pe luna la bugetul social al Romaniei ar fi o cotizatie pe care am simti-o, o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )