Libnet.ro
UNICEF

05:00

Grecia nu confirma informatiile privind persoane inarmate la bordul navei din Moldova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Grecia nu confirma informatiile privind persoane inarmate la bordul navei din Moldova

Sute de imigranti sirieni probabil se afla la bordul navei care a emis un semnal de alarma in largul Greciei, insa Paza de Coasta elena nu confirma prezenta persoanelor inarmate, afirma surse citate de ziarul italian La Repubblica, preluat de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE. Grecia: Nava moldoveneasca cu 700 de pasageri cere ajutor din cauza unor persoane inarmate. Paza de Coasta nu confirma prezenta acestora la bord

O nava care transporta sute de pasageri in largul Greciei a emis un semnal de ajutor, sustinand ca la bordul navei se afla persoane inarmate, a anuntat Ministerul grec al Marinei, citat de Daily Mail.

UPDATE. Grecia: Nava moldoveneasca cu 700 de pasageri cere ajutor, din cauza unor persoane inarmate

O nava care transporta sute de pasageri in largul Greciei a emis un semnal de ajutor, sustinand ca la bordul navei se afla persoane inarmate, a anuntat Ministerul grec al Marinei, citat de Daily Mail, relateaza Mediafax.

Pasagerii salvati din feribotul in flacari au sosit in Italia. Aproximativ 150 de persoane se afla inca la bordul navei

Pasagerii feribotului care a luat foc langa linia de coasta a Greciei au sosit in Italia in dimineata zilei de luni, iar echipele de salvare inca se chinuiau sa salveze aproximativ 150 de persoane inca aflate la bordul navei, la 24 de ore dupa izbucnirea focului, informeaza Reuters.

Nava din largul Greciei cu persoane inarmate la bord este din Republica Moldova

Nava cu persoane inarmate la bord din largul Greciei, care a emis un semnal de ajutor, este un carabot din Republica Moldova denumit Blue Sky, a declarat pentru site-ul protothemanews. com presedintele Autoritatii portuare din Corfu, Spiros Andriotis,.

Alerta in largul Greciei: O nava cu 700 de pasageri solicita ajutor in cauza unor persoane inarmate aflate la bord

Alerta in largul Greciei. O nava pe care se afla sute de pasageri in largul insulei Corfu a emis un semnal de ajutor din cauza unor persoane inarmate prezente la bord, a anuntat Ministerul grec al Marinei, citat.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )