Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nava din largul Greciei cu persoane inarmate la bord este din Republica Moldova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nava din largul Greciei cu persoane inarmate la bord este din Republica Moldova

Nava cu persoane inarmate la bord din largul Greciei, care a emis un semnal de ajutor, este un carabot din Republica Moldova denumit Blue Sky, a declarat pentru site-ul protothemanews. com presedintele Autoritatii portuare din Corfu, Spiros Andriotis,. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE. Grecia: Nava moldoveneasca cu 700 de pasageri cere ajutor din cauza unor persoane inarmate. Paza de Coasta nu confirma prezenta acestora la bord

O nava care transporta sute de pasageri in largul Greciei a emis un semnal de ajutor, sustinand ca la bordul navei se afla persoane inarmate, a anuntat Ministerul grec al Marinei, citat de Daily Mail.

UPDATE. Grecia: Nava moldoveneasca cu 700 de pasageri cere ajutor, din cauza unor persoane inarmate

O nava care transporta sute de pasageri in largul Greciei a emis un semnal de ajutor, sustinand ca la bordul navei se afla persoane inarmate, a anuntat Ministerul grec al Marinei, citat de Daily Mail, relateaza Mediafax.

O nava cu sute de pasageri a emis un semnal de ajutor in largul Greciei, din cauza unor persoane inarmate aflate la bord

O nava care transporta sute de pasageri in largul Greciei a emis un semnal de ajutor din cauza unor persoane inarmate prezente la bord, a anuntat Ministerul grec al Marinei, citat de Daily Mail. Potrivit.

Alerta in largul Greciei: O nava cu 700 de pasageri solicita ajutor in cauza unor persoane inarmate aflate la bord

Alerta in largul Greciei. O nava pe care se afla sute de pasageri in largul insulei Corfu a emis un semnal de ajutor din cauza unor persoane inarmate prezente la bord, a anuntat Ministerul grec al Marinei, citat.

O nava cu sute de pasageri a emis un semnal de ajutor in largul Greciei. Paza de Coasta elena nu confirma informatiile privind prezenta unor persoane inarmate la bord

30 - Paza de Coasta elena nu confirma prezenta persoanelor inarmate, afirma surse citate de ziarul italian La Repubblica. Paza de Coasta elena a trimis doua elicoptere militare si o fregata spre.

Incendiu pe un feribot italian in largul Greciei, ce avea la bord 466 persoane

Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la bordul unui feribot italian, aflat intr-o zona cu conditii meteorologice nefavorabile in largul Greciei, iar o operatiune de salvare este in curs pentru evacuarea celor 466 de persoane de pe ambarcatiune, a anuntat Paza de Coasta elena, relateaza AFP.

Incendiu pe un feribot italian in largul Greciei. Cele 466 de persoane la bord sunt evacuate

Un incendiu a izbucnit duminica dimineata la bordul unui feribot italian, aflat intr-o zona cu conditii meteorologice nefavorabile in largul Greciei, iar o operatiune de salvare este in curs pentru evacuarea celor 466 de persoane de pe ambarcatiune, a anuntat Paza de Coasta elena, relateaza AFP.

Grecia nu confirma informatiile privind persoane inarmate la bordul navei din Moldova

Sute de imigranti sirieni probabil se afla la bordul navei care a emis un semnal de alarma in largul Greciei, insa Paza de Coasta elena nu confirma prezenta persoanelor inarmate, afirma surse citate de ziarul italian La Repubblica, preluat de Mediafax.

Feribot italian in flacari, in largul Greciei

Un feribot italian a fost cuprins de flacari, duminica dimineata, in timp ce se afla intr-o zona cu conditii meteorologice nefavorabile, in largul Greciei. in prezent se desfasoara o operatiune de salvare pentru evacuarea celor 466 de persoane de pe ambarcatiune, a anuntat Paza de Coasta elena, relateaza AFP.

VIDEO Imagini de la evacuarea feribotului care a luat foc in largul Greciei. Oficialii greci: A fost una dintre cele mai complexe operatiuni de salvare din ultimii ani

Echipele de salvare s-au luptat cu vantul puternic si cu valurile gigantice pentru a transporta mai mult de 400 de pasageri intr-un loc sigur dupa ce un incendiu a izbucnit la bordul unui feribot italian, aflat intr-o zona cu conditii meteorologice nefavorabile in largul Greciei. Cel putin sapte persoane au murit, potrivit oficialilor, relateaza The Washington Post.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )