Libnet.ro
UNICEF

18:30

Grecii, cu 40% mai saraci decat in 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecii, cu 40% mai saraci decat in 2008

Grecii sunt, in medie, cu 40% mai saraci acum decat erau in 2008, din cauza recesiunii si a masurilor de austeritate, potrivit ELSTAT. continuă pe Ziarul Bursa

Grecii sunt cu 40% mai saraci decat in 2008

Datele publicate, astazi, de oficiul de statistica din Grecia, ELSTAT, arata ca cetatenii greci sunt, in medie, cu 40% mai saraci in prezent decat erau in 2008, potrivit Reuters.

Impactul recesiunii si masurilor de austeritate: grecii sunt cu 40% mai saraci

Cetatenii grecii sunt, in medie, cu 40% mai saraci in prezent decat erau in 2008, arata datele statistice care scot in evidenta impactul recesiunii si masurilor de austeritate. Oficiul de statistica din.

Raport ingrijorator: Grecii sunt cu aproape 50% mai saraci

Cetatenii grecii sunt, in medie, cu 40% mai saraci in prezent decat erau in 2008, arata datele statistice care scot in evidenta impactul recesiunii si masurilor de austeritate. Oficiul de statistica din.

Criza economica a ingenuncheat Grecia. Elenii sunt cu 40% mai saraci

Cetatenii grecii sunt, in medie, cu 40% mai saraci in prezent decat erau in 2008, arata un studiu statisctic, care scoate in evidenta impactul recesiunii si masurilor de austeritate, transmite Reuters,.

Beneficiile actualizarii listei de medicamente, de cinci ori mai mari decat costurile.

Beneficiile economice pe termen lung ale actualizarii listei de medicamente gratuite si compensate din Romania sunt de cinci ori mai mari decat costurile, arata un studiu realizat de Institutul de Prognoza Economica al Academiei Romane, cu sustinerea Local American Working Group LAWG). Astfel, pe termen lung, accesul pacientilor romani la medicamente inovatoare va insemna o ameliorare considerabila a starii de sanatate a populatiei, ceea ce se va traduce, in viitor, in beneficii economice si .

Oferta Romgaz incepe marti, cu o zi mai tarziu decat a anuntat Departamentul pentru Energie

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, o zi mai tarziu decat au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Energie, intrucat legislatia prevede o perioada de doua zile lucratoare intre aprobarea prospectului si lansarea operatiunii, scrie Mediafax.

Noile MacBook Pro: mai performante, dar mai ieftine decat generatia anterioara

Phil Schiller, vicepresedintele Apple a prezentat noul MacBook Pro de 13 si de 15 inci, care este mai subtire si mai usor, dar este si mai ieftin.

Ce spun cifrele USL, mult mai bun decat PDL

In ultima perioada, reprezentantii Opozitiei s-au angajat intr-o adevarata misiune imposibila, aceea de a-i convinge pe romani ca, de fapt, au trait bine in timpul guvernarii PDL si ca in momentul de fata sunt victime ale prapadaului economic adus de USL.

O adolescenta din Marea Britanie cu un IQ mai mare decat al lui Einstein va deschide Balul Debutantelor de la Paris

Lauren Marbe, o adolescenta de 17 ani din Marea Britanie va deschide Balul Debutantelor de la Paris, potrivit Huffington Post. Marbe este fiica unui sofer de taxi si are coeficientul de inteligenta mai mare.

Pare o adolescenta banala insa are IQ mai mare decat al lui Einstein. ...

Iubeste bronzul artificial si este pasionata de reality show-ului The Only Way is Essex. Este vorba despre Lauren Marbe, o adolescenta de 17 ani din Marea Britanie, fiica unui taximetrist. Pana aici, nimic neobisnuit. Insa fata este un geniu. Gradul sau de inteligenta este mai mare ca a lui Einstein. Lauren Marbe va deschide a obtinut un scor de 161 puncte la un test al Organizatiei Mensa. Ea va deschide Balul Debutantelor de la Paris, potrivit B1TV, care citeaza .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )