Libnet.ro
UNICEF

20:00

Pare o adolescenta banala insa are IQ mai mare decat al lui Einstein. ...

România Liberă România Liberă,
Pare o adolescenta banala insa are IQ mai mare decat al lui Einstein. ...

Iubeste bronzul artificial si este pasionata de reality show-ului The Only Way is Essex. Este vorba despre Lauren Marbe, o adolescenta de 17 ani din Marea Britanie, fiica unui taximetrist. Pana aici, nimic neobisnuit. Insa fata este un geniu. Gradul sau de inteligenta este mai mare ca a lui Einstein. Lauren Marbe va deschide a obtinut un scor de 161 puncte la un test al Organizatiei Mensa. Ea va deschide Balul Debutantelor de la Paris, potrivit B1TV, care citeaza . continuă pe România Liberă

O adolescenta din Marea Britanie cu un IQ mai mare decat al lui Einstein va deschide Balul Debutantelor de la Paris

Lauren Marbe, o adolescenta de 17 ani din Marea Britanie va deschide Balul Debutantelor de la Paris, potrivit Huffington Post. Marbe este fiica unui sofer de taxi si are coeficientul de inteligenta mai mare.

Cea mai mare stea cunoscuta din univers se pregateste sa explodeze! Are un diametru de 3.000 de ori mai mare decat cel al Soarelui

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat miercuri o echipa internationala de astronomi, informeaza MEDIAFAX.

Oferta Romgaz incepe marti, cu o zi mai tarziu decat a anuntat Departamentul pentru Energie

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, o zi mai tarziu decat au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Energie, intrucat legislatia prevede o perioada de doua zile lucratoare intre aprobarea prospectului si lansarea operatiunii, scrie Mediafax.

Listarea Romgaz incepe marti, cu o zi mai tarziu decat a anuntat Guvernul

Oferta prin care statul vrea sa vanda 15% din actiunile Romgaz va incepe marti, o zi mai tarziu decat au anuntat vineri reprezentantii Departamentului pentru Energie, intrucat legislatia prevede o perioada de doua zile lucratoare intre aprobarea prospectului si lansarea operatiunii, relateaza Mediafax.

Haris Georgiades: Declinul economiei Ciprului, mai mic decat asteptarile

Declinul economiei Ciprului va fi, in acest an, mai mic decat asteapta creditorii internationali ai tarii, a declarat ieri ministrul cipriot de finante, Haris Georgiades.

Seful Bilderberg: in acest moment, Romania se descurca mai bine decat America

Romania se descurca mai bine decat SUA la ora actuala. Afirmatia vine chiar din partea presedintelui grupului Bilderberg, asa numitul sef al guvernului mondial. Toate guvernele din lume se straduiesc sa.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

ANALIZA: Momentul adevarului pentru cel mai mare si mai sensibil proiect aurifer din Europa

Dupa aproape doua decenii de starturi ratate si o batalie cu unele dintre cele mai competente organizatii pentru protectia mediului de pe planeta, a venit momentul adevarului pentru cel mai mare si mai.

Astronomi: Cea mai mare stea din Univers va exploda

Astronomii au anuntat ca steaua W26, cea mai mare din Univers, este pe moarte si va exploda in curand, relateaza Huffington Post. Aflata la aproximativ 16. 000 de ani lumina distanta de Pamant, in.

Oprescu: Nu stiu cati maidanezi sunt pe strazile Capitalei. Reteritorializarea, cea mai mare prostie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit in emisiunea Dupa 20 de ani despre problema cainilor comunitari din Bucuresti, precizand ca nu stie numarul exact al acestora. Edilul a mai spus ca, probabil, reteritorializarea maidanezilor sterilizati a fost cea mai mare prostie si ca estimeaza ca in urmatoarele 18 luni problema maidanezilor va fi rezolvata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )