Libnet.ro
UNICEF

22:00

Grupa H a Ligii Campionilor: FC Barcelona Ajax Amsterdam, scor 4-0. AC Milan - Celtic, scor 2-0

B1 B1,
Grupa H a Ligii Campionilor: FC Barcelona Ajax Amsterdam, scor 4-0. AC Milan - Celtic, scor 2-0

In prima etapa a grupei H a Ligii Campionilor, spaniolii de la FC Barcelona au reusit sa invinga, miercuri, pe teren propriu, echipa olandeza Ajax Amsterdam, cu scorul 4-0, relateaza Mediafax. Golurile au. continuă pe B1

Grupa E a Ligii Campionilor: Chelsea Londra FC Basel, scor 1-2

Chelsea Londra a fost invinsa, miercuri, pe teren propriu de formatia FC Basel, in prima etapa a grupei E a Ligii Campionilor, cu scorul 2-1, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Salah.

Grupa G a Ligii Campionilor: Atletico Madrid Zenit Sankt Petersburg, scor 3-1

In prima etapa a grupei G a Ligii Campionilor, echipa spaniola a invins, miercuri, pe teren propriu, formatia rusa Zenit Sankt Petersburg, cu scorul 3-1, relateaza Mediafax. Pentru Atletico au marcat Miranda.

Steaua a debutat cu infrangere in sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor, scor 0-3 cu Schalke

Steaua a debutat cu o infrangere in sezonul 2013/2014 al Ligii Campionilor. Campioana Romaniei a fost invinsa, miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-0 0-0), de echipa germana Schalke 04, in prima etapa a.

VIDEO Barcelona - Ajax 4-0/ Tripla Lionel Messi

FC Barcelona a inceput in forta noua editie a Champions League, campioana Spaniei trecand cu 4-0, pe propriul teren, de Ajax Grupa H). Lionel Messi a fost omul disputei - a marcat de trei ori.

Drumul Stelei pana la grupele Ligii Campionilor

Steaua a jucat sase partide pana sa ajunga in grupele Ligi Campionilor 2013/2014. Totul a inceput cu Vardar si decizia UEFA de a nu exlude echipa din cupele europene. Apoi Steaua a urcat scara emotiilor spre Liga Campionilor pas cu pas, incet dar sigur cu evolutii bune sau foarte bune, cu victorii clare sau egaluri cat niste victorii, neinvinsa. Va fi prea mult Liga Campionilor pentru Steaua, in grupe? Ramane de vazut. Noi nu putem decat sa le dorim succes, sa aduca spectacol, goluri si puncte si sa isi indeplineasca visul de a ajunge in optimile de finala, pentru prima oara in istoria fotbalului romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )